Düşeni niye tekmeliyon olum ayıp değil miHacı ne kadar güçlü çıkar bilmiyorum da Dof'a tek atacak seviyededir en az.
Düşeni niye tekmeliyon olum ayıp değil miHacı ne kadar güçlü çıkar bilmiyorum da Dof'a tek atacak seviyededir en az.
Ne kadar güçlüdür diyorsun yani Dragon ?Wampirin gücü belliydi, görmek istemediler, Dragon en güçlü yapmış uçmuşlar, ben de çöp yapmadım ama en güçlü yapmanın da anlamı yok. Sabo'dan yürüyenler yanıldığını bir nokta var ki, Sabo'nun potansiyeli neyse o kadar güçlenir, hoca ne kadar iyi olursa olsun öğrenci çöpse, bir yere kadar gider aynı şekilde öğrenci çok iyiyse hocanın en güçlü olmasına gerek yok.
En güçlü çıkacağından şüpheliyim ama yaşayanlar arasında ilk 5 net gibin bir şey.Kolpa yapmadan, gerçekten bu karakterin hayvan gibi güçlü çıkacağından şüphesi olan var mı?
Bu adamın muhatabı yonkolar çıkar daha aşağısı neredeyse imkansız amirallerden aşağı olma ihtimali ise direkt imkansızEn güçlü çıkacağından şüpheliyim ama yaşayanlar arasında ilk 5 net gibin bir şey.
Güçlü derken neyi kast ettiğine bağlı. Kadiou ayarı çıkar ama daha fazlasına dair şüphem var.Kolpa yapmadan, gerçekten bu karakterin hayvan gibi güçlü çıkacağından şüphesi olan var mı?
Dragon tüm yonkouları patates edecek kadar güçlüdür hemen hemen. Aralarında 1-2 tane istisna çıkar sadece.Güçlü derken neyi kast ettiğine bağlı. Kadiou ayarı çıkar ama daha fazlasına dair şüphem var.
Nika>Mihawk>Luffy diyebilir miyiz peki?Dragon tüm yonkouları patates edecek kadar güçlüdür hemen hemen. Aralarında 1-2 tane istisna çıkar sadece.
Güncelde Mihawk'la birlikte en güçlü isim bu adam.