En çok aranan suçlu diye bir tabir yok. Yanlış çeviri, yanlış bilinen doğru, mit.en çok aranan suçlu
En çok aranan suçlu diye bir tabir yok. Yanlış çeviri, yanlış bilinen doğru, mit.en çok aranan suçlu
Muhabbeti okumadım ama çok aranmayla ödül arasında zaten bir doğru orantı yoktu.Robin çok aranıyordu 79 milyon ödülü vardı büyüdü daha çok tehdit oldu yine ödülü artmadı.Şimdi balıkadam karate vs öğrenip epey güçlendi 930 milyon ödül aldı.Ne kadar arandığı önemli değil ederi neyse o kadar ödül alır.En kötü suçlu dedikleri adamın ödülüne yansıtırlar Buggy gibi şöhretten dolayı birşeyler alır ama tutupta 5 milyar yapmazlar.Gücünün üstüne ekler sadece.Mesela Buggy’i güçlü de sanıyorlar ve 3 milyar ödül veriyorlar.Dragon yonkolar kadar ödül alır 4 küsür muhtemeldir.Ötesi biraz zor bence.@Millennium Wizard Reis yine haklı çıktı diye yorumladım.
@ch3rlo yine hava fişek gibi patlamış diye yorumladım.
Fikirciktir bununkiler. İlk adam toplamaya başladığında el kadar Saboyu taklit etmemiş miydi bu? İntihale soksan en az %90 çıkar bunun cürmü.1 milyar güç 6 milyar fikir
Olabilir. Mesela Buggy de koyduğu raconlarla 3m ödül aldı. Aslında 15m’si güç.Crocoda denge nasıl 300 belly güç 1600 belly herkese racon koyma mı
Op dünyasındaki doğallık başka, en çok aranan kişi Sabo.O kadar da önemli bir detay değil. En kötü suçlu olduğu zaten biliniyordu, hükumeti doğrudan tehdit eden en tehlikeli tip diye. Böyle birinin en çok aranan kişi olması doğal zaten.
Sabo'yu bulmamışlar mıydı zaten? Buldukları gibi de kaybetmişlerdi hattaOp dünyasındaki doğallık başka, en çok aranan kişi Sabo.
Dragon'u da bulmuşlardı, ama nedense ona atom bombası atmadılar. Stratejik zekası bir başka hükümetin.Sabo'yu bulmamışlar mıydı zaten? Buldukları gibi de kaybetmişlerdi hatta
Dragon tecrübeli bir kaçak çünkü, tehlikeyi erken fark edip kaçmış. Boş adaya nükleer atıp kaynak israfı yapmamaları gayet "stratejik"Dragon'u da bulmuşlardı, ama nedense ona atom bombası atmadılar. Stratejik zekası bir başka hükümetin.