Eleştir zaten eleştirme demiyorum ancak doğru anlayarak eleştir. (Mesela 2 meyve yemiş gibi anladın ilk okuduğunda söylemeseydim eğer.) Üslub dersini senden alacak değilim yaşın ismin cismin rütben beni ilgilendirmez saygı duymadığım biriysen benim için bir insansın daha ötesi değil. Saçmalıyorsan saçmalıyorsundur. Üçüncüsü CP9 üyesi olduğunu ''Halk'' bilmiyor dedim. Kuma Shichibukai. Dünya hükümeti üyesi. Aynı şekilde Moria'da öyle. Water 7'da seneler boyunca gemi ustası olarak tanınan kişiler kimdi ? Water 7'da ki en rütbeli kişi İceberg hatta yanında yıllar boyu çalışan Paulie bile bilmiyordu CP9 ajanı olduğunu. Bu insanlar dediğin gibi halk tarafından ismen bilinse dahi (ki bilindiğini sanmıyorum dediğim gibi.) Nasıl biri olduğu neye benzediği hakkında halkın hiçbir bilgisi yok. Eğer olsaydı CP9 yıllar boyunca Gemi Ustası olarak tanınmazdı. İceberg yanındakini CP9 ajanı olarak değilde asistanı olarak tanımazdı. İşte bu yüzden saçmalıyorsun diyorum çünkü dediğin gibi olsaydı bu insanlar yıllar boyunca CP9 ajanı olarak tanınması gerekirdi ama gel gör ki gemi ustası olarak tanınmışlar. Ve yine dediğin gibi olsaydı Dressrosa halkının CP0'ın adada olduğundan haberdar olması gerekirdi ama yine gel gör ki kimsenin haberi yok yine yüksek rütbeli kişiler hariç. Ha sen eğer Kuma'yı Doflamingo'yu halktan görüyorsan tabi dediğin gibi ama ben görmüyorum. Dünya hükümetine bağlı kişiler bunlar. Denizcilerde öyle her ne kadar dolaylı yoldan da olsa.Son cümleni sil. Cp9 üyesi olduğunu biliyor Kuma,Moria'la iken Hasır Şapka'nın Rob Lucci'yi yendiğine atıf yapıyor. Yani bu insanlar isim olarak tanınıyor dünya çapında. İsim olarak tanınan birisinin soyadının Monkey D. olduğunun bilinmesi gerekirdi ki denizciler Dragon'un soy adını duyduğunda Garp'tan ilk defa duyduk diyorlar tam adını. Özgün bir şey ortaya koyamadığını söyledim ki eleştirmek en doğal hakkım buradaki yazıları. Eleştrilmek istemiyorsan konu açmamalıydın. Üslubunu da düzelt benimle konuşurken.
Son düzenleme: