Belli okumadığın teyit için tşk.Ha no name denizci ha no name korsan ne fark eder? Aynen bu arada mangayı okumadım öyle sallıyorum kafadan.
Belli okumadığın teyit için tşk.Ha no name denizci ha no name korsan ne fark eder? Aynen bu arada mangayı okumadım öyle sallıyorum kafadan.
Shamrock zayıfsa babası Garling de zayıf demektir.Goroseilerin gücünü gördük Im adamı tereddütsüz gorosei yaptı hatta o kadar güveniyor ki serpahimleri bile emrine verdi.Garling gibi bir adamın oğlu bile olsa liderliği zayıf birine bırakması çok zor.Garling'in zaten zayıf çıkması şu aşamada imkansız.Dolayısıyla oğlundan da beklentiler yüksek olacak.Loki'yi de çok abartıyorsunuz zaten. Ryokugyu mesela Loki'yi evire çevire döver. En son, hükumetin sonradan ortaya çıkan "gizli birliği" CP0 için amiral seviyesi denmişti hatırlarsan. En iyileri bile yc1 seviyesi anca ediyor görüldüğü gibi. Bunlar da benzer çıkacak. Her yeni çıkan "gizemli" şahısları amiral seviyesi yapma modası yıllar önce bitmiş olmalıydı.
Yoo şaka değil. Sence Shanks seviyesi çıkması mümkün mü bunun? Sırf şövalyelerin başı ve Shanks'ın ikizi diye yc1'den biraz güçlü çıkar.
Zayıflık nereden çıktı azizim? Amiral seviyesi olmayan herkese zayıf mı diyorsunShamrock zayıfsa babası Garling de zayıf demektir.Goroseilerin gücünü gördük Im adamı tereddütsüz gorosei yaptı hatta o kadar güveniyor ki serpahimleri bile emrine verdi. Garling gibi bir adamın oğlu bile olsa liderliği zayıf birine bırakması çok zor. Garling'in zaten zayıf çıkması şu aşamada imkansız.Dolayısıyla oğlundan da beklentiler yüksek olacak.
Shimotsuki ailesini de koymamış, herkes neden bu adamlara yok muamelesi çekiyor. Twitter Monkeys vs Figarland tartışmalarıyla dolu. Ryuma-Ushimaru-Zoro üçlüsünü hafife almayın.