Adamları. Kuzana bisento sokunca hakiliydi ölmesi lazımdı diyorlar.Kim onayladı?
Adamları. Kuzana bisento sokunca hakiliydi ölmesi lazımdı diyorlar.Kim onayladı?
Askerler hakiyle onu deldi demişti Kuzan'da saçmalamayın demişti. Ayrıca Haki kullansaydı Kuzan'ı delerdi. Delemedi. İçinden geçti silahı.Adamları. Kuzana bisento sokunca hakiliydi ölmesi lazımdı diyorlar.
logıa ve gözlem hakisi özelliğini kullanan kuzan vucudunun saldırı alan kısmını cisimsizleştirebiliyor akainuyada marco vısta vurunca etki etmiyor mesela aynı özellik wb nin hakisi güçsüz hakisiz logiaya vurma diye bişey yok zaten.Askerler hakiyle onu deldi demişti Kuzan'da saçmalamayın demişti. Ayrıca Haki kullansaydı Kuzan'ı delerdi. Delemedi. İçinden geçti silahı.
Silah direk içinden geçiyor Kuzan'ın. Haki kullansa net delerdi onu. WB'nin MF'de Haki kullandığına dair kanıt yok. Gura Gura ile saldırı yapmadığı sürece Logia'lara gram zarar vermedi. Hatta Squardo WB'yi deldiğinde Marco ne diyordu ''Eğer hasta olmasaydı bu saldırıyı engelleyebilirdi'' diye. Yani CoO kullanamıyor, saldırıyı yediğinde şaşkındı.logıa ve gözlem hakisi özelliğini kullanan kuzan vucudunun saldırı alan kısmını cisimsizleştirebiliyor akainuyada marco vısta vurunca etki etmiyor mesela aynı özellik wb nin hakisi güçsüz hakisiz logiaya vurma diye bişey yok zaten.
gözlem hakisi kullanamıyor deil hakisi zayıf ve bu silahlanma hakisine örnek değil kuzan vucudunu cizimsizleştiriyor akainu örneğini verdim o zaman sen marco ve vistadada haki yok diyosun ikisi vursada akainuya hasar veremediler wb de kuzana vurdu hasar veremedi yanındaki adam hakiyle vurduğunu belirtti ama genede kuzanın gözlem hakisi ile vucudunun darbe alan kısmını cisimsizleştirebilmesi sonucu hasar almadı.Silah direk içinden geçiyor Kuzan'ın. Haki kullansa net delerdi onu. WB'nin MF'de Haki kullandığına dair kanıt yok. Gura Gura ile saldırı yapmadığı sürece Logia'lara gram zarar vermedi. Hatta Squardo WB'yi deldiğinde Marco ne diyordu ''Eğer hasta olmasaydı bu saldırıyı engelleyebilirdi'' diye. Yani CoO kullanamıyor, saldırıyı yediğinde şaşkındı.
Marco, Kuzan'ın ağzından normal tekmeyle kan aldı. WB Squardo'nun saldırısını göremediyse CoO'su yok mu dersin zayıf mı dersin bilmem ama olan ortada açıkça. Yanındaki no name denizci hakisi var mı obile belli değil, Kuzan ''saçmalamayın'' diyora ayrıyeten. En azından ben öyle hatırlıyorum. Demek ki o no name denizciler haksız. Hakisi olsaydı veya hakisi az olmasaydı delerdi Kuzan'ı.gözlem hakisi kullanamıyor deil hakisi zayıf ve bu silahlanma hakisine örnek değil kuzan vucudunu cizimsizleştiriyor akainu örneğini verdim o zaman sen marco ve vistadada haki yok diyosun ikisi vursada akainuya hasar veremediler wb de kuzana vurdu hasar veremedi yanındaki adam hakiyle vurduğunu belirtti ama genede kuzanın gözlem hakisi ile vucudunun darbe alan kısmını cisimsizleştirebilmesi sonucu hasar almadı.
Katakuri gibi darbe alacağı yeri boşalttı. Bunu Akainu ve Kizaru’da yapıyor defalarca.Marco, Kuzan'ın ağzından normal tekmeyle kan aldı. WB Squardo'nun saldırısını göremediyse CoO'su yok mu dersin zayıf mı dersin bilmem ama olan ortada açıkça. Yanındaki no name denizci hakisi var mı obile belli değil, Kuzan ''saçmalamayın'' diyora ayrıyeten. En azından ben öyle hatırlıyorum. Demek ki o no name denizciler haksız. Hakisi olsaydı veya hakisi az olmasaydı delerdi Kuzan'ı.
Kendi sorunu kendin cevaplıyorsun, hala üsteleme peşindesin. Haki kullandı mı ? Evet, bitti. Delememesinin nedenini kata anlattı zaten, o zaman ki sorunun cevabını aldık. Yabancı sitelerde görüyorsun baĞzı yorumları, onları gerçek sanıp şurada saçmalıyorsun sen ya. Sabit fikir desem o da değil...Askerler hakiyle onu deldi demişti Kuzan'da saçmalamayın demişti. Ayrıca Haki kullansaydı Kuzan'ı delerdi. Delemedi. İçinden geçti silahı.
haki kullandı mı dedim ben? Dikkatli oku. Kullansaydı delerdi dedim. No name denizciler ne anlar hakiden.Kendi sorunu kendin cevaplıyorsun, hala üsteleme peşindesin. Haki kullandı mı ? Evet, bitti. Delememesinin nedenini kata anlattı zaten, o zaman ki sorunun cevabını aldık. Yabancı sitelerde görüyorsun baĞzı yorumları, onları gerçek sanıp şurada saçmalıyorsun sen ya. Sabit fikir desem o da değil...
Bak Dressrosa’da Dof’a amiral dediler sonra Sabo bir iki Fuji ile dövüştü ona da amiral dediler.Dressrosa'da ilk çıktıklarında dendi ki o zamanlar Doflamingo'ya da amiral seviyesi deniyordu. Sonrasında Wano'da da dendi ve Lucci'ye de dediler. Lucci Zoro ile 10dk kapışıp boydan boya yarıldı ve Zoro yc1 seviyesi adam.
Karasakal, Marco'yu yendiği için yonko oldu. Marco yense o yonko olacaktı ki Gorosei bunu konuşuyordu 2 yıl öncesinde. YC1 hafife alınacak bir unvan değil.
Loki'ye özel ödül verilmesinin sebebi gücü değil konumu ve devler arasında bile özel biri olması. Dorry ve Broggy bile 1.8 milyar ödüllü adamlar, Loki'nin 2.6 öyle höy höy bir ödül gibi durmuyor bunların arasında.
Kairoseki hakiyi etkileyen bir şey değil ve Loki'nin geleceği gördüğü sahne hangisiydi? Hatırlayamadım son bölümde öyle bir şey.