Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Monkey Ailesi vs Figarland Ailesi

Hangi Aile?

• Kullanılan toplam oy
    75
prıme wb ile kapışabilirlermi bi süre sence fujı felan.
Kapışır. Niye kapışamasın? Ayrıca Oden'le dövüşü nasıl olmuş görmedik bile. Haki çarpıştırmaktan öteye gitmedi, hemen arkadaş oldular.

Oden Amiral'lerden bir çoğunu yener gibi duruyor. Akainu ve Aokiji hariç. Herifi Kaido Shanks Roger WB ve Rocks ile aynı yere koydu.
Olabilir de, sen koyma işini de abartma. Oden güçlü olsa da Ray'den fazlası yok, Rocks ve Roger seviyelerinde de değil. Kendisini zorlayan kişilerin arasına koydu işte. Belki amirallerden birisiyle dövüşse onu da koyacaktı, bilemiyoruz. Gerçi Kaido biraz yanık karakter olduğu için amiralleri kabul etmeyebilirdi, Garp'ın gücünü görmesine rağmen onu bile koymamış.

MAngada niye geçsin yahu amiral seviyesi falan :D forum yorumlarından bahsediyorum.
Lucci'ye Amiral seviyesi diyenler utansın o zaman. Hayır adamın çapı belli:artiz:
Gorosei 2y öncesi bunu konuşuyordu, o ikisinden biri WB'nin yerini alacak diye. Yani Marco yenmiş olsa Marco yonko olarak anılacaktı. Tiç Rocky Port'ta sadece tamamen garantiledi o pozisyonu.
Luffy bile 1.5Mr ödülle 5. yonko olarak anılıyordu, yc1 yendikten sonra.
Sonuç olarak Marco, Teach'in kendisini ezici bir üstünlükle yendiğini söyledi. Aradaki farkın çok fazla olduğu söylendi. Ayrıca ben Marco'yu tam YC1 seviyesi olarak görmüyorum. Wano'da yaşlandığını ve eskisi gibi olmadığını söylemişti ona rağmen başka bir YC1'e en güçlü formundayken, güya hasar verilmeyen formundayken ağzından kan aldı. O YC1 tepki bile veremedi. O yüzden MF'de ve Teach dövüşünde Marco'nun YC1+ olduğunu düşünüyorum. Uyanış açsaydı çok daha farklı olablirdi
Dostum çok büyütüyorsun bu arkadaşları gözünde ve YC1 seviyesini de düşük görüyorsun. seride yc1 diyebileceğin adam sayısı 10 bile değildir. Dünyanın en tehlikeli korsanları arasında bu insanlar ve tek başlarına bile büyük tehditler.
Büyütmüyorum. Hatta az bile söyledim. E. Oda güç ölçeklendirmesi konusunda kötü olduğu belli. Mesela TS öncesi vitessiz, hakisiz bebe Luffy'den dayak yiyen Coroco, 2 milyar ödülle yeni dünyaya geliyor. Bir kaç panelde Mihawk'la eşitmiş gibi lanse ediliyor. Bu adam için şuan YC1+ bile az gelir. Dorry Brogy'i de TS öncesi zayıf gördük evet ama şuan çok daha güçlüler. Egghead'de ne yaptılar gördün. Ödülü hakkettiklerini düşünüyorum. Mesela Greenbull senin dediğin YC1'lerden biriyle, yaralı olsa bile, yanında muhtemelen en güçlü YC2'yle birlikte çok kötü dayak yedi. Greenbull haki bile kullanmadı, kılıcını çekmedi. Eforsuz dövdü. Çokta bir olayları yok.
Onu Loki değil Gunko diyor, meyvesinin dezavantajı o.
Niye dezavantaj olsun? Gunko diyor ki görsen de görmesen de sonuç değişmezdi, okları bir tek engelleyebilirm diye. Ayrıca Loki'nin gözü kapalı okların yönü belli olsa bile göremez. Gelişmiş CoO kullandığı bariz.

Şahsen ben bu adamın Yonko seviyesi belki de daha üstte olduğunu düşünüyorum. Senin dediğin YC1'lerden 5'i eder bence.

wb tekniksiz herifin teki zaten ver depremi ver süper kılıcı wb çarpışacak koca mf sezonunda teknik görmedik adamdan daha ne tekniği o çarpışmada kral hakisi ekliyorlar saldırılarına zaten
MF'de muhtemelen Haki kullanamadığı için(kesin değil sadece kanıtlar o yönde %90 ihtimalle yani) isimlendirilmiş bir saldırı görmedik.

Bir de sen düşün adamın hiç isimlendirilmiş saldırı kullandığı görmediğimiz halde Roger'a denk gösterildi. Çok büyük çok...

MF'de muhtemelen Haki kullanamadığı için(kesin değil sadece kanıtlar o yönde %90 ihtimalle yani) isimlendirilmiş bir saldırı görmedik.

Bir de sen düşün adamın hiç isimlendirilmiş saldırı kullandığı görmediğimiz halde Roger'a denk gösterildi. Çok büyük çok...
mf de haki kullanıyor yanındaki adamları onaylıyor gayet saldırısında isim kullanmıyor adam normaldede kullansada 3 gün hasta kan kusan rogera denk sadece prıme roger prıme wb den tost yapar hasta roger ise denktir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık