Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Monkey Ailesi vs Figarland Ailesi

Hangi Aile?

• Kullanılan toplam oy
    75
Manga'da nerede deniyor? Onu hatırlamıyorum.
MAngada niye geçsin yahu amiral seviyesi falan :D forum yorumlarından bahsediyorum.

Karsakal, Marco'yu yendiği için Yonko olmadı. Rocky Port olayından sonra Yonko oldu.
Gorosei 2y öncesi bunu konuşuyordu, o ikisinden biri WB'nin yerini alacak diye. Yani Marco yenmiş olsa Marco yonko olarak anılacaktı. Tiç Rocky Port'ta sadece tamamen garantiledi o pozisyonu.
Luffy bile 1.5Mr ödülle 5. yonko olarak anılıyordu, yc1 yendikten sonra.

Dorry Brogy dediğin adamlar muhtemelen YC1+ çıkacak. Buna adım kadar eminim. Bu adamlar 100 yıl önce terör estiriyordu.
Dostum çok büyütüyorsun bu arkadaşları gözünde ve YC1 seviyesini de düşük görüyorsun. seride yc1 diyebileceğin adam sayısı 10 bile değildir. Dünyanın en tehlikeli korsanları arasında bu insanlar ve tek başlarına bile büyük tehditler.

1137'de Gunko'ya karşı Loki diyor ya birazdan şurama burma vuracaksın diye. Orada geleceği görüyor. Ve söyledikleri de gerçekleşiyor. Ayrıca DF kullanıcıları Kairoseki ile bağlandığında her türlü zayıflıyor.
Onu Loki değil Gunko diyor, meyvesinin dezavantajı o.

Filmde Akainu'ya atar yaptığı için denmişti. dasdas

Bu arada Shamrock amiral seviyesi çıkabilir, karakteri abartmakla ilgisi yok. Devrim ordusunun direkt karşıtı gibi tanıttı bunları, liderlerinin en azından o seviyelerde olması gerekiyor.

Hakiyi etkileyen bir şey, Luffy bu yüzden haki kullanamamıştı. Loki'nin geleceği görme mevzusu yanlış yorumlanıyor, Gunko oklar ile nereye vuracağını gösteriyor.
Shamrock, Shanks'ın ikizi olmasından öyle bir seviye de çıkabilir ama Ryo falan seviyesi belki. muhteşem üçlü ile aynı klasta beklemiyorum kesinlikle.

Loki bence güçlü çıkacak Ryougyu'du da hastanelik eder bence.
Dostum bu mümkün değil. Ryo derisini yüzer bunun.

Shamrock, Shanks'ın ikizi olmasından öyle bir seviye de çıkabilir ama Ryo falan seviyesi belki. muhteşem üçlü ile aynı klasta beklemiyorum kesinlikle.
Muhteşem üçlü mü? Hayal edildiği gibi fark yoktur aralarında. Mesela Fujitora onlardan eksik mi? Amiral seviyesi dediğim; denizci olsaydı amiral olabilirdi işte, bir Amiral'i, bir Yonko'yu yenemese de karşısında durur.

Amiral diye net bir seviye yok zaten, başka şartlarda Garp da Amiral olmayı kabul edebilirdi, Ryo da amiral işte. Garp korsan olsa en kötü Yonko olurdu, Akainu korsan olsaydı 1 senede Kk oluyordu. Amiral seviyesi sadece belli bir spektrumu belirliyor işte. Sonradan çıkan Oden, Garling, Shamrock gibi karakterlerde bunun içindedir. Loki'den emin değilim sadece, olabilir de olmaya bilir de, devlere genç bile sayılabilir. İleride çıkar belki oralara.

Muhteşem üçlü mü? Hayal edildiği gibi fark yoktur aralarında. Mesela Fujitora onlardan eksik mi? Amiral seviyesi dediğim; denizci olsaydı amiral olabilirdi işte, bir Amiral'i, bir Yonko'yu yenemese de karşısında durur.

Amiral diye net bir seviye yok zaten, başka şartlarda Garp da Amiral olmayı kabul edebilirdi, Ryo da amiral işte. Garp korsan olsa en kötü Yonko olurdu, Akainu korsan olsaydı 1 senede Kk oluyordu. Amiral seviyesi sadece belli bir spektrumu belirliyor işte. Sonradan çıkan Oden, Garling, Shamrock gibi karakterlerde bunun içindedir. Loki'den emin değilim sadece, olabilir de olmaya bilir de, devlere genç bile sayılabilir. İleride çıkar belki oralara.
Oden Amiral'lerden bir çoğunu yener gibi duruyor. Akainu ve Aokiji hariç. Herifi Kaido Shanks Roger WB ve Rocks ile aynı yere koydu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık