OKU GÖRCEK KADAR KULLANIYOR MAX İŞTE BURDAN ÜST DÜZEY HAKİ FEATİ ÇIKMAZ G4'E KARŞI OLAN REACT SPEEDİ CoO kullanıyor dersin maksimumLoki'nin gözleri bağlı. Tek yapabildiği CoO kullanmak. Oradaki mevzu daha farklı.
OKU GÖRCEK KADAR KULLANIYOR MAX İŞTE BURDAN ÜST DÜZEY HAKİ FEATİ ÇIKMAZ G4'E KARŞI OLAN REACT SPEEDİ CoO kullanıyor dersin maksimumLoki'nin gözleri bağlı. Tek yapabildiği CoO kullanmak. Oradaki mevzu daha farklı.
Usta bi böyle Loki'ye karşı tedirginlik sezdim sende.OKU GÖRCEK KADAR KULLANIYOR MAX İŞTE BURDAN ÜST DÜZEY HAKİ FEATİ ÇIKMAZ G4'E KARŞI OLAN REACT SPEEDİ CoO kullanıyor dersin maksimum
MAngada niye geçsin yahu amiral seviyesi falan forum yorumlarından bahsediyorum.Manga'da nerede deniyor? Onu hatırlamıyorum.
Gorosei 2y öncesi bunu konuşuyordu, o ikisinden biri WB'nin yerini alacak diye. Yani Marco yenmiş olsa Marco yonko olarak anılacaktı. Tiç Rocky Port'ta sadece tamamen garantiledi o pozisyonu.Karsakal, Marco'yu yendiği için Yonko olmadı. Rocky Port olayından sonra Yonko oldu.
Dostum çok büyütüyorsun bu arkadaşları gözünde ve YC1 seviyesini de düşük görüyorsun. seride yc1 diyebileceğin adam sayısı 10 bile değildir. Dünyanın en tehlikeli korsanları arasında bu insanlar ve tek başlarına bile büyük tehditler.Dorry Brogy dediğin adamlar muhtemelen YC1+ çıkacak. Buna adım kadar eminim. Bu adamlar 100 yıl önce terör estiriyordu.
Onu Loki değil Gunko diyor, meyvesinin dezavantajı o.1137'de Gunko'ya karşı Loki diyor ya birazdan şurama burma vuracaksın diye. Orada geleceği görüyor. Ve söyledikleri de gerçekleşiyor. Ayrıca DF kullanıcıları Kairoseki ile bağlandığında her türlü zayıflıyor.
Shamrock, Shanks'ın ikizi olmasından öyle bir seviye de çıkabilir ama Ryo falan seviyesi belki. muhteşem üçlü ile aynı klasta beklemiyorum kesinlikle.Filmde Akainu'ya atar yaptığı için denmişti. dasdas
Bu arada Shamrock amiral seviyesi çıkabilir, karakteri abartmakla ilgisi yok. Devrim ordusunun direkt karşıtı gibi tanıttı bunları, liderlerinin en azından o seviyelerde olması gerekiyor.
Hakiyi etkileyen bir şey, Luffy bu yüzden haki kullanamamıştı. Loki'nin geleceği görme mevzusu yanlış yorumlanıyor, Gunko oklar ile nereye vuracağını gösteriyor.
Dostum bu mümkün değil. Ryo derisini yüzer bunun.Loki bence güçlü çıkacak Ryougyu'du da hastanelik eder bence.
luffye tek atacak char sadece dedesidir oda sevgi yumruğu sayesinde yoksa loki moki top yapar basketbol maçı yapar luffy reyiz.Usta bi böyle Loki'ye karşı tedirginlik sezdim sende.
Yoksa Luffy'e tek atar diye bir korku mu kapladı Monkey D.'cileri?
Nika'nın hakkından Nika gelir.luffye tek atacak char sadece dedesidir oda sevgi yumruğu sayesinde yoksa loki moki top yapar basketbol maçı yapar luffy reyiz.
@Alpamis senin fikrin ne usta loki ile luffynin güncel savaş güçleri hakkında loki luffye rakip olabilirmi ?
luffy paşa hepsinin hakkından gelir.Nika'nın hakkından Nika gelir.
Luffy bu yetime acırsa yaşama ihtimali var.luffye tek atacak char sadece dedesidir oda sevgi yumruğu sayesinde yoksa loki moki top yapar basketbol maçı yapar luffy reyiz.
@Alpamis senin fikrin ne usta loki ile luffynin güncel savaş güçleri hakkında loki luffye rakip olabilirmi ?
Muhteşem üçlü mü? Hayal edildiği gibi fark yoktur aralarında. Mesela Fujitora onlardan eksik mi? Amiral seviyesi dediğim; denizci olsaydı amiral olabilirdi işte, bir Amiral'i, bir Yonko'yu yenemese de karşısında durur.Shamrock, Shanks'ın ikizi olmasından öyle bir seviye de çıkabilir ama Ryo falan seviyesi belki. muhteşem üçlü ile aynı klasta beklemiyorum kesinlikle.
Oden Amiral'lerden bir çoğunu yener gibi duruyor. Akainu ve Aokiji hariç. Herifi Kaido Shanks Roger WB ve Rocks ile aynı yere koydu.Muhteşem üçlü mü? Hayal edildiği gibi fark yoktur aralarında. Mesela Fujitora onlardan eksik mi? Amiral seviyesi dediğim; denizci olsaydı amiral olabilirdi işte, bir Amiral'i, bir Yonko'yu yenemese de karşısında durur.
Amiral diye net bir seviye yok zaten, başka şartlarda Garp da Amiral olmayı kabul edebilirdi, Ryo da amiral işte. Garp korsan olsa en kötü Yonko olurdu, Akainu korsan olsaydı 1 senede Kk oluyordu. Amiral seviyesi sadece belli bir spektrumu belirliyor işte. Sonradan çıkan Oden, Garling, Shamrock gibi karakterlerde bunun içindedir. Loki'den emin değilim sadece, olabilir de olmaya bilir de, devlere genç bile sayılabilir. İleride çıkar belki oralara.
prıme wb ile denk çarpışıyordu bi süre kizaru olmasa bile fujıtora ve aramakiyi alır bence.Oden Amiral'lerden bir çoğunu yener gibi duruyor. Akainu ve Aokiji hariç. Herifi Kaido Shanks Roger WB ve Rocks ile aynı yere koydu.