Gönül yarası vardır onun da. Hiç o açıdan bakmıyorsunuz. Adam boşuna mı ıssız adam gibi takılıyor sanıyorsunuz?
Ne güzel kalp yapmış.mihawkın şenks düellosundan aldığı yaralar...
+18
Gönül yarası vardır onun da. Hiç o açıdan bakmıyorsunuz. Adam boşuna mı ıssız adam gibi takılıyor sanıyorsunuz?
peki şey nası olacak reyiz? zoro picayı yendikten sonra kılıcına bakıp hiç çentik yok dedi. sonra kimlerden ne hasarlar aldığını saydak mı :dKılıcında bile çentik olmayan adam seksi vücuduna çizik almış olsaydı bu çok onur kırıcı olurdu.Kariyeri biterdi.Kılıç ustalığına devam edebilirdi ama en iyiyim dese artık ciddiye alınmazdı.İkinci ligde top koşturmaya başlardı artık.Siz Shanks'in kariyeri niye bitti sanıyorsunuz kolsuz kaldığı için mi ?
Onlardan iz kalmamıştır bandaj mucizesi olduğu için.Etle sütle besliyor Sanji tayfada iz miz kalmaz. Sadece baştaki Mihawk yarası var.Onu da en iyiden aldım diye övünür sorun değil.Yara çok alıyor ama Zoro Wolverin mübarek.peki şey nası olacak reyiz? zoro picayı yendikten sonra kılıcına bakıp hiç çentik yok dedi. sonra kimlerden ne hasarlar aldığını saydak mı :d
oha bandaj mucizesini unuttum. çopper 2 yıllık aradan sonra her yarayı tedavi ediyor cidden pog yonkou seviyesi iyileştirme gücü...Onlardan iz kalmamıştır bandaj mucizesi olduğu için.Etle sütle besliyor Sanji tayfada iz miz kalmaz. Sadece baştaki Mihawk yarası var.Onu da en iyiden aldım diye övünür sorun değil.Yara çok alıyor ama Zoro Wolverin mübarek.
Aslında şimdi düşündüm de gerçek sebebi buldum.Mihawk'ta yara izi yok çünkü Shanks ve Zoro gibi atayiz değil.oha bandaj mucizesini unuttum. çopper 2 yıllık aradan sonra her yarayı tedavi ediyor cidden pog yonkou seviyesi iyileştirme gücü...
Töbe Bismillah ben de bu elemanın yüzü neden bu kadar nurlu merak ediyordumMihawk.Allah koruyor adamı Allah.