twei 9 Ağu 2020 #11 aslında odanın fanları için güzel bi takvim çıkarması lazım ki kimin bedeninde ne yara var görelim ?
twei 9 Ağu 2020 #12 ayrıca bedeninde çizik var seçeneğinin eklenmesini talep ediyorum... böyle mühimmiyeti yüksek ve şu an için muallakta olan bi konuda kesin hüküm verilmemeli.
ayrıca bedeninde çizik var seçeneğinin eklenmesini talep ediyorum... böyle mühimmiyeti yüksek ve şu an için muallakta olan bi konuda kesin hüküm verilmemeli.
Rika 9 Ağu 2020 #15 Önce şu soru sorulmalı: Reisin kılıcında bile çentik yokken vücudunda neden çizik olsun
Siyah Ateş 9 Ağu 2020 #16 Mihawk, gözlem ve silahlanmanın zirvesindeki isim, çok normal yara almaması.
Monkey D. Luffy 9 Ağu 2020 #18 Dövüşü geçtim bu çocukluğunda mahallede oyun oynayıp dizini bile kanatmamıştır. Çocukken oyun oynamaktan bile kaçıyordur. :d
Dövüşü geçtim bu çocukluğunda mahallede oyun oynayıp dizini bile kanatmamıştır. Çocukken oyun oynamaktan bile kaçıyordur. :d
Mewtwo 9 Ağu 2020 #19 Vampir olduğu için. Vampirlerin yaraları çabuk iyileşir derler Son düzenleme: 9 Ağu 2020
justahuman 9 Ağu 2020 #20 Millennium Wizard dedi ki: 1 dövüş yapmış Shanks’i tertemiz yenmiş.Kalan 999 düello beklemede ertelenmiş vaziyette.O yüzden çizik yok. Genişletmek için tıkla ... Öyle bişi yok. Eğer varsa serinin zirvesindeki adam olur kendisi. Ki çizik olmaması normal.
Millennium Wizard dedi ki: 1 dövüş yapmış Shanks’i tertemiz yenmiş.Kalan 999 düello beklemede ertelenmiş vaziyette.O yüzden çizik yok. Genişletmek için tıkla ... Öyle bişi yok. Eğer varsa serinin zirvesindeki adam olur kendisi. Ki çizik olmaması normal.