@Mr.Bushido Ben kimseyi küçümsemiyorum sen kafana takma bunları gün gelir kimin hangi seviyede olduğunu tüm forum görür. Umarın yanılan ben olurum yoksa siz o zaman görün komediyi. 

Neyse yine uzattık@Mr.Bushido Ben kimseyi küçümsemiyorum sen kafana takma bunları gün gelir kimin hangi seviyede olduğunu tüm forum görür. Umarın yanılan ben olurum yoksa siz o zaman görün komediyi.![]()
Bu gidişle anca mezarda göreceksiniz sizinkini. Wano bitecek daha adı geçmedi adamın lafta burası kılıç ustaları diyarı ve Mihawk en güçlü kılıç ustası.Neyse yine uzattıkAz kaldı zaten görürüz
![]()
Daha yolumuz uzun bak Schilik de kalktı galibaBu gidişle anca mezarda göreceksiniz sizinkini. Wano bitecek daha adı geçmedi adamın lafta burası kılıç ustaları diyarı ve Mihawk en güçlü kılıç ustası.![]()
Sonu Kılıçdar oğlu gibi olmasın daDaha yolumuz uzun bak Schilik de kalktı galibaGeliyor geliyor KILIÇdar oğlu hahahah
![]()
Bunu diyeceğini biliyordumSonu Kılıçdar oğlu gibi olmasın da![]()
Aynen ''kendi kendini yönetmek'' deyimini yanlış anlamış bir arkadaşımız bayağı liderlik vasfı var.Bunu diyeceğini biliyordumOlmaz olmaz Mihawk da liderlik vasfı var
( Bu arada yanlış anlaşılmasın Hiç bir siyasi parti taraftarı değilim )
![]()
Böyle bir şey olabilir mi ya?Sonu Kılıçdar oğlu gibi olmasın da![]()
Tek tabanca bangggAynen ''kendi kendini yönetmek'' deyimini yanlış anlamış bir arkadaşımız bayağı liderlik vasfı var.![]()
Derhal burayı terk et!!!Böyle bir şey olabilir mi ya?