Yok yaw birilerinin mantığı ile yaptığı mantıksız denklikler ile denklik kurdum. Bu muhabbette 5 mesajım vardır toplasan. Seviyesi ilgilendirmiyor beni. Ben mangayi bekleyip görme taraftarıyım. Fan olduğum bi adam değil kendisi.
Yok yaw birilerinin mantığı ile yaptığı mantıksız denklikler ile denklik kurdum. Bu muhabbette 5 mesajım vardır toplasan. Seviyesi ilgilendirmiyor beni. Ben mangayi bekleyip görme taraftarıyım. Fan olduğum bi adam değil kendisi.
Vay arkadaş, nereden buldun bu yorumuBırak şimdi bunları sen hemen olayı sağa sola çekme zamanında şöyle şeyler demişsin.
''Bu konu bahse girebileceğin bir konu değil ama en iyi kılıç ustasının samuraylara diz çöktürmemiş olma ihtimali yok.''
''Samuray anneleri illallah etmiştir, yeter artık... kesme çocuklarımızı, diye feryat etmekten!
1 ay olmak kaydıyla biri cezamı versin.
Cezamı veren kişiye karşılık olarak ben de ceza veririm yalnız.''
Hahaha nereden nereye heee sen gel başka karakterlere hava at dünyayı gez falan diye. Fakat kılıç ustası diyarına gitme. Güzel kıvırma ama kurtarmaz be. Bu araba şarampole gider...
La geziniyordum iddaalara öyle komik yorumlar bulurum diye. Kururo'nun yorumu gördüm bakayım dedim başka neler varmış diye. Bunları görünce bir de gitmemiş dedin o yorumun zıtlığını görünce bir gülme geldi. Ulan dedim ''Nereden nereye...''Vay arkadaş, nereden buldun bu yorumu
He iyi o zaman dert yok tasa yok Fanlar(/haterlar) düşünsün.Yok yaw birilerinin mantığı ile yaptığı mantıksız denklikler ile denklik kurdum. Bu muhabbette 5 mesajım vardır toplasan. Seviyesi ilgilendirmiyor beni. Ben mangayi bekleyip görme taraftarıyım. Fan olduğum bi adam değil kendisi.
Şu an için bu konuda yanıldığımı kabul ediyorum yapacak bir şey yokLa geziniyordum iddaalara öyle komik yorumlar bulurum diye. Kururo'nun yorumu gördüm bakayım dedim başka neler varmış diye. Bunları görünce bir de gitmemiş dedin o yorumun zıtlığını görünce bir gülme geldi. Ulan dedim ''Nereden nereye...''
Daha kötülerini de görmüştüm.Bu resim nasıl sence?
Alış bunlara Mihawk seni daha çok yanıltacak...Şu an için bu konuda yanıldığımı kabul ediyorum yapacak bir şey yok
Onlara yavaş yavaş geliriz. Daha o kadar ümitlenemedik.Daha kötülerini de görmüştüm.