Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de eklemeden gidemedim şu konu herhalde bu forumda en çok konuşulan konu olmuştur :D Yılda iki kere sağda görüp bu konu yüzünden ban yiyen insanları hatırlıyorum :D

Nico Robin hatırladığım kadarıyla Denizciler için diyordu, Gorouseiler için "Hükümetin en güçlü adamları" deniyordu. Jinbei'e ise "Sen Shichi'sin, gücümüzü bilirsin" diyor. Bunlar sonuçta Denizcilerle içli dışlı, bırak da bilsin.
Hayır Robin direk amirallere diyor dünya hükümetinin en büyük savaş gücü diye.Şayet Mihawk bunlardan üstünse niye katılmış dünya hükümetine rahat hareket edecem diye köpek damgası yemeye değer mi? Kurardı adam gibi tayfasını yonkou olurdu yine rahat hareket ederdi.
Mihawk ne yaptı da amiral dengi diyorsunuz MF de bir yerini yırttı Luffy'i öldüremedi.WB ye dalayım dedi çizik atamadı.Dengi gördüğünüz Akainu tek başına WB nin bütün tümen komutanlarına kan kusturuyordu.Hee bizim vampir ne yaptı Vista ile eşit dövüştü buda Buggy'e bile zarar veremeyen bir adam için gayet büyük bir meziyet sayılır hakkını yememek lazım. :artiz:

. Bu adama iki amiral yollasan ne yapacak? Shanks vs 2 amiral olsa ikisini de haşat edebilir mi? .
Cidden böyle bir ihtimalin olduğuna inanıyor musun ? Çünkü ben inanmıyorum. 2 amiralin aynı anda tek bir hedefe saldırması. Oda daha önce böyle bir şey karşımıza koymadı, sadece Shiki Marineford'a gittiğinde Garp, Sengoku'ya yardım etti, o da ikisi de aynı anda Marineford'da ev sahibi olarak bulunduğu için oldu.

Seride bir Amiralin harekete geçmesi olay oluyor, Aokiji habersiz ayrılınca Gorousei bu adam ne yapıyor sahip olduğu makamın farkında değil mi diyor, Bir denizci, Maynard'a Fujitora ile Sabo'nun berabere kaldığını bildiriyor, Maynard'da diyor ki saçmalama Amiraller denizcilerin gururudur, Sabo kim ki onla berabere kalsına lafı getiriyor, Sabo'da devrimcilerin 2 numarası az buz bir adam değil.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-762-page-4.html
Yani Amiralliğin belli bir ağırlığı var, adamların yaptıkları olaylar her zaman göz önünde.

Eğer bir kişi için 2 Amiral birden gönderirlerse Amirallik makamını ayaklar altına almış olurlar, çünkü bu adam bizim Amirallerimizden yani en büyük savaş gücümüzden daha büyük gücü var gücümüz yetmiyor 2'sini birden yolluyoruz demek bu. Belki de bu sebeple Yonko'lara güçleri yetmiyor, hiç bir zaman 2 Amirali birden bir Yonko'ya göndermedikleri için. Normal olanı bir Amiral gönderilmesidir, ve belli ki ne Doflamingo'nun ne de Mihawk'ın bir Amiralle karşılaşmaya maçası yememiş ki Shichibukai ünvanını kabul etmişler.

Son düzenleme:
Hayır Robin direk amirallere diyor dünya hükümetinin en büyük savaş gücü diye.Şayet Mihawk bunlardan üstünse niye katılmış dünya hükümetine rahat hareket edecem diye köpek damgası yemeye değer mi? Kurardı adam gibi tayfasını yonkou olurdu yine rahat hareket ederdi.
Mihawk ne yaptı da amiral dengi diyorsunuz MF de bir yerini yırttı Luffy'i öldüremedi.WB ye dalayım dedi çizik atamadı.Dengi gördüğünüz Akainu tek başına WB nin bütün tümen komutanlarına kan kusturuyordu.Hee bizim vampir ne yaptı Vista ile eşit dövüştü buda Buggy'e bile zarar veremeyen bir adam için gayet büyük bir meziyet sayılır hakkını yememek lazım. :artiz:
Bunları yazarken ciddi miydin, yoksa trollemeye mi çalışıyorsun :D Eğer ciddiysen yeni en büyük Mihawk Hateri unvanını sana veriyorum.

@Marco Attığın sayfanın bir önceki sayfasına bir bak istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık