. Bu adama iki amiral yollasan ne yapacak? Shanks vs 2 amiral olsa ikisini de haşat edebilir mi? .
Cidden böyle bir ihtimalin olduğuna inanıyor musun ? Çünkü ben inanmıyorum. 2 amiralin aynı anda tek bir hedefe saldırması. Oda daha önce böyle bir şey karşımıza koymadı, sadece Shiki Marineford'a gittiğinde Garp, Sengoku'ya yardım etti, o da ikisi de aynı anda Marineford'da ev sahibi olarak bulunduğu için oldu.
Seride bir Amiralin harekete geçmesi olay oluyor, Aokiji habersiz ayrılınca Gorousei bu adam ne yapıyor sahip olduğu makamın farkında değil mi diyor, Bir denizci, Maynard'a Fujitora ile Sabo'nun berabere kaldığını bildiriyor, Maynard'da diyor ki saçmalama Amiraller denizcilerin gururudur, Sabo kim ki onla berabere kalsına lafı getiriyor, Sabo'da devrimcilerin 2 numarası az buz bir adam değil.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-762-page-4.html
Yani Amiralliğin belli bir ağırlığı var, adamların yaptıkları olaylar her zaman göz önünde.
Eğer bir kişi için 2 Amiral birden gönderirlerse Amirallik makamını ayaklar altına almış olurlar, çünkü bu adam bizim Amirallerimizden yani en büyük savaş gücümüzden daha büyük gücü var gücümüz yetmiyor 2'sini birden yolluyoruz demek bu. Belki de bu sebeple Yonko'lara güçleri yetmiyor, hiç bir zaman 2 Amirali birden bir Yonko'ya göndermedikleri için. Normal olanı bir Amiral gönderilmesidir, ve belli ki ne Doflamingo'nun ne de Mihawk'ın bir Amiralle karşılaşmaya maçası yememiş ki Shichibukai ünvanını kabul etmişler.