Elinde kılıç olan herkesi yener.
Dofdan güçlü değil demek luffynin şuan mihawkı aştığı demektir. Hani şu zoronun daha onun kadar güçlü olmam için 40 fırın ekmek yemem gerek dediği kişi. Aynı zoro luffyde kral hakiyi görmese kaptanı değiştirecekti.Mesela Daz Bones'a gelince savaşası geliyor, bizim Luffy'yi görünce savaşıyor, ama Vista'ya gelince berabere kalıyor, Crocodile ile savaşmıyor, yani E.Oda daha nasıl gözümüze sokabilir ki bu adamın Amiral seviyesi ile alakası olmadığının.
Doflamingo'dan daha güçlü olduğunu düşünmüyorum, bırak Amirali.
Tamam bu dediklerin doğruda nedeniyle alakası neÇünkü çok karizmaktik ve Zoro'nun hedefi.
Acaba amacı ne bu adamın bu adam bir kere en iyi kılıç ustası olmak istiyor muydu o bile kesin değil ki.Çoktan amacını tamamladığı için.
Hayır, senden güçlüyüm ayağımın altından çekil demeye getiriyor lafı.Kime söylediğinin önemi yok, önemli olan shichibukai ünvanına vurgu yapması, yani en güçlü shichibukai bile gelse ben ondan güçlüyüme getiriyor adam.
O halde ''Shichibukai'' kelimesini telafuz etmesinin bir mantığı bulunmuyor. Jinbe ben senden güçlüyüm çekil diyeceğine, sen bir Shichibukai'sın ben senden güçlüyüm diyor.Hayır, senden güçlüyüm ayağımın altından çekil demeye getiriyor lafı.
Gitsin şatosunda maymunlar ve hayalet kızla parti yapsın.Doffy ile uğraşmak ona fazla gelir.Okamalar ile falan kapışsın.Mesela Daz Bones'a gelince savaşası geliyor, bizim Luffy'yi görünce savaşıyor, ama Vista'ya gelince berabere kalıyor, Crocodile ile savaşmıyor, yani E.Oda daha nasıl gözümüze sokabilir ki bu adamın Amiral seviyesi ile alakası olmadığının.
Doflamingo'dan daha güçlü olduğunu düşünmüyorum, bırak Amirali.
Gitsin şatosunda maymunlar ve hayalet kızla parti yapsın.Doffy ile uğraşmak ona fazla gelir.Okamalar ile falan kapışsın.