şanks gorosei köpeği deme öyle şimdi xd. şaka bir yana el insaf adamın gördüğümüz 2 özelliği var. haki ve deniz canavarı fobisi.Değil. Mihawk en güçlü kılıç ustası olarak Shanksten de güçlü. Shanks kim köpek
şanks gorosei köpeği deme öyle şimdi xd. şaka bir yana el insaf adamın gördüğümüz 2 özelliği var. haki ve deniz canavarı fobisi.Değil. Mihawk en güçlü kılıç ustası olarak Shanksten de güçlü. Shanks kim köpek
Cracer'in meyvesinden dolayı öyle geliyor bence. Vista'da öyle saçma bir meyve yeteneği yok.Mesela Vista aşağı yukarı Cracker seviyesi ya da daha üstü çıksaydı benim için hiç de mantıksız olmazdı Zoro'nun yenememesi.
Bu samurayların gücünü de bilmiyor üstelik, Mihawk'ın gücünü Akainu'nun bilmemesi mantıklı değil, ama samuraylar ne kadar güçlü bilmiyorum diyor Akainu.Shutenmaru Jack karşısında üstünlük kuramadı, en iyi samuraylardan birisi...
Sence sHanks'i geçebilecek birini niye bekliyor.Kendisinin geçilmesi ancak böyle olabileceği için.Shanks geçildiği an adam yenilebileceğini düşünüyor.Sen buradan birbirine yakın olduğu anlamı çıkarmaz mısın uzak oldukları anlamı mı çıkarıyorsun ? Hal durum böyleyken Vista için kastedilen yetenektir düello atabilecek güçtür sadece denk dövüşmek değildir siz yanlış gelmişsiniz.Üstte yazdığım gibi adam kendini Shanks ayarı görüp onu geçebilecek adam tarafından yenilmeyi istiyor.Vista ile gerçekten denk olması mümkün mü ?@Millennium Wizard
Herhangi bir şeyi kabul etmediğim falan yok. Bilginin çevirisini yapıyorum sadece. Yorum katmadan ne söylendiyse onu aktarıyorum. Senin istediğin gibi çıkmadığı için İngilizceyi mi süründüreyim? Shanks'tan güçlüsünü değil, onu geçebilecek birisini bekliyormuş. Ben bunu ilk duyduğumda "Demek ki Zoro aşağı yukarı Kaido seviyesine gelecekmiş." diye yorum yapmıştım zaten. Bu mudur kabul etmemiş halim?
Ben yazan bilgileri yok sayacak veya doğrusunu bildiğim halde kıvıracak birisi değilim. Bu kart meselesi çıktığından beri yazan her şeyi doğru kabul ettim. Etmeyenler düşünsün. Aynı kartlarda Vista'nın yetenekleri Mihawk ile yarışabilecek düzeyde olduğu bilgisi de geçiyor. Sen güç/düello farklıdır diye garip bir argüman sunsan da ne anlama geldiği ortadadır. Shanks-Mihawk düellosu için haki kapatmışlar ya da sirkçi gibi dans etmişler diyenlerden bir farkı da yoktur söylediğin şeyin.
@Millennium Wizard Mihawk fanı falan değil yav.@Millennium Wizard @Mr.Bushido @Roronoa Zoro @Densetsu no Samurai
Fandaşlarım. Bence Mihawk korsan değil. Ödülü de yok. Sizin fikriniz ne?
İşte vivre cardlarla ne farkı var? İkisini de Oda kontrol ediliyor deniyor. Aynı tas aynı hamamFilmler ayrı bir şey ya. Onların canon olma durumu yok zaten. Tamamen ayrı.
Zoro, 4. 5. Komutanı da alamıyorsa zaten tüküreyim böyle mangaya. Ha, diyorsan Vista aslında o seviyeden daha güçlü o ayrı. Öyle de değil ama. En fazla ne kadar güçlü olabilir yani? Bence Vista'nın bilgileri abartılıyor.
Sebebini bilemeyiz. Var bir iki fikrim ama havada kalır şimdilik. Ama şurası kesin. Zoro Mihawk'la karşılaştığında Shanks'tan güçlü olmayacak.Sence sHanks'i geçebilecek birini niye bekliyor.Kendisinin geçilmesi ancak böyle olabileceği için.Shanks geçildiği an adam yenilebileceğini düşünüyor.Sen buradan birbirine yakın olduğu anlamı çıkarmaz mısın uzak oldukları anlamı mı çıkarıyorsun ? Hal durum böyleyken Vista için kastedilen yetenektir düello atabilecek güçtür sadece denk dövüşmek değildir siz yanlış gelmişsiniz.Üstte yazdığım gibi adam kendini Shanks ayarı görüp onu geçebilecek adam tarafından yenilmeyi istiyor.Vista ile gerçekten denk olması mümkün mü ?
Mihawk fanı olduğunu göstermiş işte, doğruyu söylemiş.@Millennium Wizard Mihawk fanı falan değil yav.
Mw bırak yav, şu Mihawkı kafa yormaya değmez, fan ettiler seni bak.