Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir heyecanlı arkadaş katılmış sanırım furyaya. Aynen Mihawk Yonko gücünde aynen. :D

Kaido'nun Luffy teklemesiyle beraber Mihawk'ın hala yonko gücünde olduğunu düşünen var mı cidden?

Luffy sumo güreşi Düellosu yaptı. Bu luffyi sumo güreşçisi yapmadığı gibi sumo güreşinde de yetenekli olduğunu gösterdi. şanksın tek kılıç hamlesini görüp, wbnin onlarca kılıçla hamlesine gözünü kapatmak kılıç ustalığına giden yoldur.

Orada Aokiji ile Kizaru'nun da ismi var, senin mantıkla gidersek Mihawk onlardan da güçlüymüş. Aokiji ile eşit olan Akainu'dan da güçlü oluyor. Big Mom ve CC gibi adamların bile orada ismi var. Mihawk Big Mom'dan da güçlüymüş.

Ben sana manga gösteriyorum bisento kılıç olarak sayılmış diyorum sen bana Wikia'da ismi geçmiyor diyorsun. Manga söylemiş sen daha ne wikiasından bahsediyorsun, WB'nin silahı kılıç olarak kabul edilmiş işte.
Meyve kullanıcıları kısmına almışlar o saydığın adamları.Ancak Wb orada bile yok.
Şimdi Kizaru gerçekten bir kılıç ustası mesela.Nasıl kılıç kullanılacağını çok iyi biliyor adam.Ray ile kılıç düellosu atıyor neredeyse.Yani ışın kılıcı değil Zoro'nun kılıcını ver bu adam onu da aynı şekilde kullanır düello atabilir.

Elbette bu adamlar bir kılıç ustası olarak benden güçlüsün ancak meyve kullanıcısı olarak değilsin sana eşitim de diyebilir.Biz kılıç ustası olmasından bahsediyoruz.Shanks bir kılıç ustası ve meyve sahibi değil.

Mihawk'ı ancak nasıl yenebilir biliyor musun ? Ek olarak birşeyler koyar üzerine mesela Bleach'teki Yamamoto gibi kılıcı bırakır Rokuogan tarzı teknikler kullanır ancak o şekilde yenebilir.Kılıçta yenemiyorsa da bunu fark atacak şekilde yapamaz ezici bir üstünlük olacak şekilde.Adam %90 kılıç kullanıyor çünkü.Magmayı kılıçla durduruyor gelin savaşacak olan varsa derken kılıç çekiyor.

Mangaka " ezici ve karşı konulamaz güç " tanımı yapmış bu adam için.

Hadi gel de bana anlat Mihawk bu karşı konulamaz güce en azından amiral ayarı olmadan nasıl karşı koyabilmiş ?

Shanks çocuk mu eğlendirmiş yoksa.Bekliyorum.

Yazılanları okuyorum ve aslında 2 tarafın dedikleri de mantıklı geliyor çok güçlü çıksa da şaşırmam istenildiği kadar güçlü çıkmasa da şaşırmam . Hakkında isabetli net bir yorum yapılamıyor ne yazik ki adam akıllı bir veri yok . Var da nerden tutmak istiyorsan oraya gidebilecek veriler var. Adam shici ama dünyanın en iyisi kızılın kankisi zoronun body si yani bilemiyorum çokta merak ediyorum nasıl bir şey çıkıcak .
Bir şey daha merak ediyorum saçma ama bu konu 1000 mesaj olunca sıfırlanacak mı :D

İçinde kötü bir sayko şeytani bir taraf var o tarafı onu yonkou seviyesine getiriyor olabilir .Ama normal halinin seviyesi sağ kol amiral arasıdır.

Mod muhabbeti olmadan çok güçlü çıkarsa, Oda'nın hatasına olur. Çünkü bakıyoruz MF..
MF, Mihawk'ın karakteriyle veya Oda'nın hatasıyla açıklanacak bir arc değil zaten. Mihawk'ın o savaştaki olaylarını savunanlar boşa kürek çekiyor. Karizma yerlerdeydi o arc'ta. Yonkou denilen adamda biraz ağırlık olur anasını satayım. Karakter sunumu falan yerlerdeydi. Söylediğiniz kadar sağlam çıkması için Hakuba vol.2 lazım. Güzel de olurdu aslında.

Had ben seriyi götümle okuyor olayım, sen benim yazdıklarımı anladığından neden bu kadar emin oluyorsun her seferinde.
Ahahah iyi ha baya baya bozacı toplanmaya başlanmış.
Estf. Ben öyle bir şey demedim de bazı şeyleri anlamamak için kendini zorluyorsun ona üzülüyorum. Mesela şu mesajda doğru bulmadığın bir kısım yok ise "evet, Wb kılıç ustası değildir" demen lazım.

Bisentonun kılıç kategorisinde olması onu kullanan kişinin kılıç ustası olduğu anlamına gelmiyor. Biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Wb'nin kendine kılıç ustası dediği görülmemiş. Zaten Wb kılıç ustası olsa Mihawk'ın en iyi ünvanını alması için Wb'yle dövüşmesi lazımdı değil mi ? Dövüşmediğine göre Wb kılıç ustası değil. Bak, ters mantıkla da Wb'nin kılıç ustası olmadığı kanıtlanabiliyor. Yanisi, bisento kılıçsa Wb de kılıç ustasıdır fikrini daha fazla savunmanın boş bir iş olduğu babalar gibi açık ve nettir. Israrcı olmayın bu konuda lütfen.
Arkadaş aynı şey Shanks için geçerli onu anlatmaya çalışıyorum işte :D Shanks'te kılıç görünce niye usta oluyor o zaman hemen :D "kendine kılıç ustası dediği görülmemiş." Neyse bu muhabbet 800 sayfadır hep başa sarıyor böyle hiç niyetim yok sürdürmeye :D
Hacım gözünün yağını yiyim bu soruyu sormamış ol yaa :( Neyse bak.. Birazdan yazacaklarımdan sonra Shanks'ın neden kılıç ustası olarak görüldüğü konusunda aklında soru işareti kalmamalı. Lütfen zorlama bak çünkü çok açık her şey :)
  1. Wb kılıç ustası olsa Mihawk'la dövüşmüş olurdu.
  2. Wb kılıç ustası ise ve Wb yaşarken Mihawk en iyi ise MF'de Mihawk neden "onunla aramızdaki farkı kendi gözlerimle görmek istiyorum" desin ? :) Mantıksızlık ve saçmalığa bak! Mihawk zaten güçlü olduğu adamla arasındaki farkı görmek istiyor. Bu saçmalığa mi gülersin yoksa bu saçmalığa inanıp Wb'ye kılıç ustası diyen kişilere mi ?
Wb'nin kılıç ustası olmadığı anlaşıldığına göre (anlaşıldı dimi :( ) Shanks neden kılıç ustası ona değinelim. Biraz önce Wb'nin neden kılıç ustası olmadığını kanıtladığım mantıkla Shanks'ın neden kılıç ustası olduğunu kanıtlayabilirim.
  1. Mihawk Wb'yle değil Shanks'la dövüştüğüne göre ve Mihawk'ın ünvanı kılıç ustalarını kapsadığına göre Shanks kılıç ustasıdır. Sanji en iyi aşçı olmak istiyorsa bir aşçıya meydan okur bir hemşireye falan değil.
  2. İlgili resimleri teknik imkansızlıklar nedeniyle atamıcam. Lakin Shanks miço olduğu dönemden itibaren şu ana kadar dövüşürken kılıcına davranmış. Minimum 25 seneden bahsediyorum. Bu süreç içerisinde Shanks'ı gördüğümüz her sahnede herif kılıcıyla gözüktü. Ace gözüktüğü her sahnede ateş gücünü kullanıyorsa senin "bu adamın başka bir gücü var" demen saçmadır. Bu durumda savaşmak için neye davranıyorsun o senin ana gücündür. Ateşse ateş, buzsa buz, kılıçsa kılıç, hakiyle haki. Bu durumda Shanks kılıç ustasıdır.
  3. Mangaka Shanks için "kılıç ustalığı en üst seviye ama Mihawk 1 numara" demiş.
  4. Shanks'ın "gryphon" isimli bir kılıcı var. Kılıç, bu adam için öncelikli savaş aracı olmasa iyi kalite bir kılıca da ihtiyacı olmazdı. Sabo'nun öncelikli savaş aracı kılıç ya da başka bir silah değildi ve herhangi bir boruyu kullanıyordu. Demek ki kılıç Shanks için önemli.
  5. Shanks çok güçlü bir haki kullanıcısı olabilir. Bu durum Shanks'ın kılıç ustası olduğu gerçeğini değiştirmez. Yarın Zoro çok güçlü bir haki kullanıcısı olsa bu Zoro'yu kılıç ustası olmaktan çıkarmaz. Aynı şekilde Shiryuu meyve yedi ve hala kılıç ustası. Yani çok güçlü bir haki kullanıcısıysan ve kılıç kullanıyorsan kılıç ustası olmaktan çıkarsın miti Mihawk'ın Shanks'tan güçlü olduğu düşüncesini kabul etmemekten ileri gitmeyen bir "forum klişesi".
  6. Mihawk'la kılıç yatıştıran bir adam nasıl kılıç ustası olmaz ? Bu nasıl bir saçmalıktır ? Bu, Sanji'yle aşçılık konusunda yarışan birinin "soğan doğramayı bilmem ama yemek yemeyi çok severim" demesi gibi bir şeydir.
Kısacası Wb ve Shanks arasındaki duruma aynı diyebilmek hem mantıksal olarak hem mangakanın Shanks hakkında söylediklerine göre hem Shanks hakkında gördüklerimize göre imkansızdır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık