Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangaya göre bütün keskin aletler bisento dahil kılıç kategorisinde. Bunları kullananları direkt Mihawk'ın rakibi olarak alırsak WB değil Mihawk'a verilmeliydi en güçlü adam unvanı. Çünkü düello fikrini de kabul etmiyorsunuz, her şeyleriyle dövüşüyorlar. Mihawk>WB, WB'ın unvanı da komedi unsuruydu herhalde.

Kılıç ustalığı ile ilgili seride geçen tek şey kendini kılıç ustası görmek. Elinde kılıç olmasına bağlı olmadığını bile gördük. Bushido veya bilmem ne felsefesi gibi işte daha önce konuşulduğu gibi. Belli bir felsefenin, ekolün takipçileri kendilerini kılıç ustası olarak görür ve görülür. Shanks'i sırttan alınan yara kılıç ustasının utancıdır repliğiyle hayal edemiyorum diye bu yüzden demiştim.

Ayrıca @Millennium Wizard şu wiki'yi referans almayı bırakmanı tavsiye ederim :D

Meyve bir engel teşkil etmeyebilir zaten ama Shiryu'nun hele meyveyi de yedikten sonra, Mihawk'tan güçsüz olduğunu nereden çıkarıyoruz.
Mihawk en güçlü kılıç ustası da ondan. WB kılıç ustası değil.

Mangaya göre bütün keskin aletler bisento dahil kılıç kategorisinde. Bunları kullananları direkt Mihawk'ın rakibi olarak alırsak WB değil Mihawk'a verilmeliydi en güçlü adam unvanı. Çünkü düello fikrini de kabul etmiyorsunuz, her şeyleriyle dövüşüyorlar. Mihawk>WB, WB'ın unvanı da komedi unsuruydu herhalde.

Kılıç ustalığı ile ilgili seride geçen tek şey kendini kılıç ustası görmek. Elinde kılıç olmasına bağlı olmadığını bile gördük. Bushido veya bilmem ne felsefesi gibi işte daha önce konuşulduğu gibi. Belli bir felsefenin, ekolün takipçileri kendilerini kılıç ustası olarak görür ve görülür. Shanks'i sırttan alınan yara kılıç ustasının utancıdır repliğiyle hayal edemiyorum diye bu yüzden demiştim.

Ayrıca @Millennium Wizard şu wiki'yi referans almayı bırakmanı tavsiye ederim :D

Meyve bir engel teşkil etmeyebilir zaten ama Shiryu'nun hele meyveyi de yedikten sonra, Mihawk'tan güçsüz olduğunu nereden çıkarıyoruz.
shiliew Kılıç ustası ve mihawk yine en güçlü kılıç ustası diye geçiyor ondan söyledim?

Kim diyor bunu? WB'in elindeki de kılıç kabul ediliyor ayrıca bilgine.
WB'nin kendisi demiyor :) Oda demiyor, adamdan kılıç tekniği görmedik. Bisentonun kılıç sınıfında olduğu açıklanmadan önce hiç kimse WB için kılıç ustasıdır demiyordu. Ne oldu da kılıç ustası oldu bir anda. Kılıç ustası ise bir tane teknik göstereydi :)

Sırf cevap vermek için WB ye de kılıç ustası dersiniz siz :D WB'nin kılıç ustası olmadığı son derece bariz. Adam dünyanın en güçlü adamıydı. Mihawk ise en güçlü kılıç ustası. Bu demektir ki WB kılıç ustası değil. Gayet basit bir mantık. Mangada geçen kelimeler.

Bir de çok merak ediyorum yahu, şu sahnede ne var kılıçtan başka? Yani ne olabilir? Adam bildiğin kılıç ile durduruyor:S Yani başka bir şey ne burada ki? Sonra bu adam Luffy'nin yanında iken de Yonkou imiş ama Luffy'i kurtarırken denize giriyor, yani meyve de yok sonra zaten Yonkou olan adam neden meyve yesin? He yese de bir şey değişmez de yine de bu olayda var yani. Meyve yiyen kılıç ustası değildir demek piyasada kılıç ustası yok demektir, bu da saçmalıktır.

Shanks'a kılıç ustası demek için birinin kanıt sunmasını bekliyorsan seriyi kulaklarınla okuyorsundur. Harbiden ne saçma sapan bi' mantıkla bakıyon sen bu resimciklere ya ? :(
Had ben seriyi götümle okuyor olayım, sen benim yazdıklarımı anladığından neden bu kadar emin oluyorsun her seferinde.
Shanks kılıç ustası değilse Mihawk neden muhattap alıp onunla düello yaptı? Benim bir şey uydurduğum yok. Belli ki senin de evinde soda yok :) İyi forumlar :)
Ahahah iyi ha baya baya bozacı toplanmaya başlanmış.

Kesin olmayan ne anlamadım ?
Mihawk'ın evrendeki her bir "kılıç ustası"ndan tek tek üstün/güçlü olması.
WB'nin kendisi demiyor :) Oda demiyor, adamdan kılıç tekniği görmedik. Bisentonun kılıç sınıfında olduğu açıklanmadan önce hiç kimse WB için kılıç ustasıdır demiyordu. Ne oldu da kılıç ustası oldu bir anda. Kılıç ustası ise bir tane teknik göstereydi :)
Shanks de böyle bir şey demiyor, Oda da demiyor, kılıç tekniği de görmedik. Ne oldu da kılıç ustası oldu bir anda. Kılıç ustası ise bir tane teknik göstereydi ":)"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık