Yalnız Rika'dan korkulur, gözlem hakisi çok fena.Güldüysen ne güzel sağolasın sende varol.
Yalnız Rika'dan korkulur, gözlem hakisi çok fena.Güldüysen ne güzel sağolasın sende varol.
ulan ya ne adamsın
Flörtöz ne be, sapık diyeceksiniz hahahaO artık senin hayal gücüne kalmış. Flörtöz falan deriz sonra yine de sapıkça der geçer amaneden olur biter xD
Tam çakal tipi var. Yoldan geçen kızları izlerken bıyıklarını burup laf atar bu.Ama öyle değil mi? Sanki bir kadın görünce; Ahhh güzel bayannn lütfen bana isminizi bahşedin, muahhh yapacakmış gibi
Lan herifi iyice közcü yaptınızTam çakal tipi var. Yoldan geçen kızları izlerken bıyıklarını burup laf atar bu.
İşte sonunda gerçek yüzünü anlayan biri daha Zaten Yasopp sevmiyordu bunuTam çakal tipi var. Yoldan geçen kızları izlerken bıyıklarını burup laf atar bu.
O artık senin hayal gücüne kalmış. Flörtöz falan deriz sonra yine de sapıkça der geçer amaneden olur biter xD
Dahi anlamındaki de ayrı yazılır.
Valla ürkmedim desem yalan söylemiş olurum fujitoralık performansı var adamın.Yalnız Rika'dan korkulur, gözlem hakisi çok fena.
Aynısı yalnız ha.Lan herifi iyice közcü yaptınız
Şöyle izah edeyim. Bir kişinin net bir ünvanı varsa o kişinin herkesle dövüşmesi gerekmez. Wb misal. Ama Mihawk'a en güçlü yonkou diyebilmek için Mihawk'ın her yonkou ile dövüşmesi lazım. Buna karşılık olarak Shanks gibi kılıç ustası olan bir yonkou varsa Mihawk'ın onunla dövüşmesi gerekmez. Zira zaten en güçlü ünvanı Mihawk'tadır. Anlatabildim umarımLOL Mihawk tüm kılıç ustalarıyla dövüşmüş herhalde en güçlü kılıç ustası ya Vista'yı falan atlamış hep xD