Shanks'tan güçlü Akainu'dan zayıf diyelim orta yolu bulalım.Yonkou seviyesi çıkmaz bu adam. O kumaş yok.
Bu bilgi nereden geldi?Mihawk korsan değilmiş.Korsan olmadan shichibukai olmuş galiba.
Eğer bu bilgi doğruysa aha bakın en güçlü 4 korsan bunlar Mihawk kesinlikle çok daha güçsüz söylemi geçersiz olur.Adamın korsanlıkla alakası yokmuş yani.Tamamen dışarıdan birisi gibi düşünün Fuji ve Ryokugyu gibi.
www.korsanfan.com/konu/mihawkın-ödülü-neden-açıklanmadı-ve-sizce-eski-ödülü-ne-kadar.7185/page-12#post-1052522Bu bilgi nereden geldi?
Aynen değil burada Pirate yazilan şey aslında Mihawk'in amca çocuğundan bahsediliyor.Mihawk korsan değilmiş.Korsan olmadan shichibukai olmuş galiba.
Eğer bu bilgi doğruysa aha bakın en güçlü 4 korsan bunlar Mihawk kesinlikle çok daha güçsüz söylemi geçersiz olur.Adamın korsanlıkla alakası yokmuş yani.Tamamen dışarıdan birisi gibi düşünün Fuji ve Ryokugyu gibi.
Bu bilgi nereden geldi?
Vivre card databook da, Mihawk'ın ödül posteri var ve Kartı da korsan rengi değil, dünya hükümeti rengi ayrıca hükümetin bayrağı var kartında.www.korsanfan.com/konu/mihawkın-ödülü-neden-açıklanmadı-ve-sizce-eski-ödülü-ne-kadar.7185/page-12#post-1052522
Ben arkadaşın yalancısıyım öyle bilgi geldi dedi yakın zamanda.
www.korsanfan.com/konu/mihawkın-ödülü-neden-açıklanmadı-ve-sizce-eski-ödülü-ne-kadar.7185/page-12#post-1052522
Ben arkadaşın yalancısıyım öyle bilgi geldi dedi yakın zamanda.
Bu bilgileri pek güvenilir bulmuyorum ama geçersiz bilgilermiş gibi de düşünmüyorum. Bakalım, umarım beklentilerimiz karşılanır.Vivre card databook da, Mihawk'ın ödül posteri var ve Kartı da korsan rengi değil, dünya hükümeti rengi ayrıca hükümetin bayrağı var kartında.