Arada bi hatırlatmak lazım, insan mesaj atmaya utanır.
Arada bi hatırlatmak lazım, insan mesaj atmaya utanır.
Düşünüp tutalım diye bizlere öğüt verdiğin için teşekkür ediyoruz. (Senden bir ricam vardı n'oldu o iş )Mihawk'ın neden sıradan bir shichibukai olmadığını kanıtlıyoruz.
- Kk olmak beni geçmekten bile zor.
Yani Mihawk'ı geçmek öyle 2 power up alıp mangakanın ittire kaktıra yapmasıyla olacak bir iş değil.O kadar zor bir iş ki Mihawk kendisinin geçilmesini kk olabilmek ile kıyaslıyor (serideki en zor işlerden biri ) ve Bm gibi bir tabir kullanıyor.Düşünün artık ne kadar önemli bir hadise olduğunu.Wtf diyoruz haliyle bu duruma.Şüphesiz bunda aklı kullananlar için ibretler vardır.
Valla mantık basit açıklamaya bile gerek yok köpek diyenler kendileri kaybederler kötü bir yatırım.Yalan oldu gibi şu aralar da bakalım. :SDüşünüp tutalım diye bizlere öğüt verdiğin için teşekkür ediyoruz. (Senden bir ricam vardı n'oldu o iş )
Mihawk mahsustan vurmuyor, ölmesin diye. Bu çocukta iş var, devamında Ne yapacak göreyim mantalitesiKaido nasıl denk getiriyor, işte mesele denk getirebilmekte.
KatılıyorumBirkaç mesaj okumak için foruma giriyorum her gün bu konu var. Sağ tarafta görmekten sıkıldım. Bu işin sevip sevmemekle alakası yok artık, bomboş 753 sayfa.
Güzel resim üstadım aynı yoldayız seninle.Birkaç mesaj okumak için foruma giriyorum her gün bu konu var. Sağ tarafta görmekten sıkıldım. Bu işin sevip sevmemekle alakası yok artık, bomboş 753 sayfa.