Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral seviyesi. Ben yonkouları da amirallerle denk gördüğüm için yonkou seviyeside diyebilirim. Seriye yenilmez kılıç ustası olarak girdi adam. Zoro'ya sözü var en güçlü olarak seni bekleyeceğim diye. Unutulmuş bir karakterde değil sürekli hatırlatılıyor. Seri başında gösterildi gücü hala sır.

Dof o kadar uzun zaman önce gösterilip bu kadar sağlam çıkıyorsa daha 50. bölümde gösterilen adamın her türlü altyapısı vardır. Net amiral seviyesi çıkacak.

shanksla kıyaslama yapılmaması gerekiyor bence. çift kolluyken kapışıyorsa şu an yonkou gücündedir mantığına karşıyım. düellolar zamanında öyle sanıyorumki ne yonkou vede schiydiler. aradan geçen zamanda shanks mihavkla arasını baya açmış olabilir. ayrıca shanksın tek gücü kılıç kabiliyeti olsaydı sanırım yonkouda olamazdı diye düşünüyorum.

Shanks kendisi Teach ile Mihawk'ı kıyaslıyor, diyor ki bu göz yarasını Mihawk'tan almadım Teach'ten aldım, yani şu düelloların neresinden bakarsan bak 15-20 senelik var, bunlar zaten Shanks kolunu kaybetmeden önce düello yapıyormuş, Shanks kolunu kaç sene evvel kaybetti, o Mihawk düellosu olayının Teach olayından bir farkı yok, tam tersi Mihawk yara bile verememiş Shanks'a, Teach yardırmışken.

Mihawk ile Shanks şuanda denk gidiyorlarsa Oda'nın güç dengesi bozulmuş demektir, Shanks gelip savaşı sonlandırabiliyor, Amirallerden bariz üstün gözüküyor, dünyanın en güçlü canavarı denilen Kaido'dan çekinmiyor, Mihawk ise savaşta Vista ile eşleşebiliyor, Crocodile tarafından durdurulabiliyor, 2 sene önceki Luffy'ye tek atamıyor.

Ayrıca ben şuan kapışsalar Zoro'yu öyle kolayca yeneceğini hiç zannetmiyorum, Zoro güç olarak Mihawk'a yaklaşmıştır bence, çok abartılıyor bana kalırsa Mihawk.

Alpamis

Shanks kendisi Teach ile Mihawk'ı kıyaslıyor, diyor ki bu göz yarasını Mihawk'tan almadım Teach'ten aldım, yani şu düelloların neresinden bakarsan bak 15-20 senelik var, bunlar zaten Shanks kolunu kaybetmeden önce düello yapıyormuş, Shanks kolunu kaç sene evvel kaybetti, o Mihawk düellosu olayının Teach olayından bir farkı yok, tam tersi Mihawk yara bile verememiş Shanks'a, Teach yardırmışken.

Mihawk ile Shanks şuanda denk gidiyorlarsa Oda'nın güç dengesi bozulmuş demektir, Shanks gelip savaşı sonlandırabiliyor, Amirallerden bariz üstün gözüküyor, dünyanın en güçlü canavarı denilen Kaido'dan çekinmiyor, Mihawk ise savaşta Vista ile eşleşebiliyor, Crocodile tarafından durdurulabiliyor, 2 sene önceki Luffy'ye tek atamıyor.

Ayrıca ben şuan kapışsalar Zoro'yu öyle kolayca yeneceğini hiç zannetmiyorum, Zoro güç olarak Mihawk'a yaklaşmıştır bence, çok abartılıyor bana kalırsa Mihawk.
Evet gösterilenler ışığında en mantıklı yorum bu.

JamesLogan

+1 :alkis:

Bu yorumlarda hep mantık hatası var bence sürekli deniyor ki shanks kolunu kabetmeden yıllar önce yapmışlar. Ama bakıyorsun shanks beyaz sakal'ın gemiye çıktığında WB diyor ki senin kadar güçlü bir adam kolunu kaybetmesi falan, nasıl bir düşmana bıraktım muhabetti oluyor. Demek ki shank o zamanda Wb'nin saygı duyacağı kadar güçlü bir adammış. Gelelim Mihawk'a o ne diyor tek kollu adamla düello yapmam diyor demekki shanks kolunu kaybetmeden önce hala yapıyorlarmış en azından kılıç düellosu yapacak kadar denkler. Nasıl yorumladığına olaylara nerden baktığına göre değişir.

Bu yorumlarda hep mantı hatası var bence sürekli deniyor ki shanks kolunu kabetmeden yıllar önce yapmışlar. Ama bakıyorsun shanks beyaz sakal'ın gemiye çıktığında WB diyor ki senin kadar güçlü bir adam kolunu kaybetmesi falan, nasıl bir düşmana bıraktım muhabetti oluyor. Demek ki shank o zamanda Wb'nin saygı duyacağı kadar güçlü bir adammış. Gelelim Mihawk'a o ne diyor tek kollu adamla düello yapmam diyor demekki shanks kolunu kaybetmeden önce hala yapıyorlarmış en azından kılıç düellosu yapacak kadar denkler. Nasıl yorumladığına olaylara nerden baktığına göre değişir.
Hadi onu geç şuan denk olmaları mantıklı mı sence görülenler ışığında?Evet ya da hayır demen yeterli.Yoruldum tartışmaktan artık bu konuyu kaç yıldır.:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık