Canım, benim beklentim kontrollü gelişiyor, ha zevke geleceksek sen yine olaylar netleşince göt olmuşum gibi davranabilirsinSen billur geçmeye devam ededur Tive. Beğenerek ve yakinen takip ediyoruz seni
Canım, benim beklentim kontrollü gelişiyor, ha zevke geleceksek sen yine olaylar netleşince göt olmuşum gibi davranabilirsinSen billur geçmeye devam ededur Tive. Beğenerek ve yakinen takip ediyoruz seni
Güzel çalışma, foruma böyle ifadeler eklenmeli.
Tamam kabulCanım, benim beklentim kontrollü gelişiyor, ha zevke geleceksek sen yine olaylar netleşince göt olmuşum gibi davranabilirsin
Şey dersin, Mihawk'ın ne kadar güçlü olduğuna dair deliller netleştikçe bak nasıl da taraf değiştirdiler dersin falan xDTamam kabul
Mihawk'ın en güçlü atağının WB'ye attığı atak olabilme ihtimaline ne diyorsun? Not düşülmüştü hatta.Mihawk göstermediklerini gösterdiğinde, ulan bu saçmalık da kaderimiz oldu iyi mi
Not nereye düşülmüş ?Mihawk'ın en güçlü atağının WB'ye attığı atak olabilme ihtimaline ne diyorsun? Not düşülmüştü hatta.
Dünyanın en güçlü kesisi diye sayfasına düşülmüştü...Not nereye düşülmüş ?
Hatırladığım kadarıyla Marine erleri söylüyor onu, not diye yazılmamıştıDünyanın en güçlü kesisi diye sayfasına düşülmüştü...
Mangasında not düşülmüştü diye hatırlıyorum... Ama çok önemli değil böyle bir ifade var. Sence ihtimali ne?Hatırladığım kadarıyla Marine erleri söylüyor onu, not diye yazılmamıştı