Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçültme istersen. Marco-Jozu-Vista en iyi üç adamları bunlar. Tümen numaraları güçleri ile akalı değil.
Kılıçla elmas kesmesini bekliyorsun, kesemeyince onu ezik görüyorsun ve bana buna inanmadığım için kızıyorsun. Bunun kadar saçma bir şey olamaz.
Yahu sen kör müsün birader.Ben Jozu'yu Mihawk'la hangi mesajımda karşılaştırdım.Amiral Jozu'yu yeniyor aynı süre zarfında Mihawk Vista'yı yenemiyor.100. bölümde Zoro'ya sorsan ateşte kesilmezdi ama Kinemon ateşi kesiyor.Sanırım o zamanlarda bilinen bilgilerle şu ankiler biraz farklı.Gayette yeni dünyada elmas kesilebilir.

Yahu Amiral Yonkou seviyesi ise bu adam karşısındaki ne kullanıcısı olursa olsun( haki meyve kılıç) yenmesi lazım.Üstüne birde karşısındaki adam 5. tümen komutanı ya.1. değil 2. değil.

Bu arada 2. kez söylüyorum sanırım anlamadın. Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası evrenin değil.
Tümen numarasıyla gücün ne alakası var. Ace, Vista veya Jozu'dan daha mı güçlüydü.

Bunu nereden çıkardığını söyleyebilir misin.?

Bence pek sağlam bir meyve değil zaten elmas, zaman atlamasından önce bildiklerimiz ışığında daha sağlam görünüyordu ama haki de işin içine dahil olunca pek bir numarası kalmadı..
Mangada sbs kısmında okumuştum. Hangi sayı, hangi cilt bilmiyorum evde var ama kitapları araştırma niyetinde değilim. Hepsini geçtim Ace>Jozu diyorsun yani, hehe yok artık.

Tümen numarasıyla gücün ne alakası var. Ace, Vista veya Jozu'dan daha mı güçlüydü.
Bence evet

@Baki
Mihawk dof falan savaş umurlarinda değildi ama Amiraller döt kurtarma pesindeydi sebebi bu. Şu arc takı gibi dof dalsa cidden Marco dışında birer birer dokerdi commanderlari. Mihawk ondan daha güçlü ve asıl gücünü görünce saygı duyacağız adama

Ayrıca Aokiji'nin Jozu'nun antisi olma olayıda bir o kadar çarpıtılmış... Jozu'nun gücüne dair bildiğimiz tek şey dünyanın en güçlü kesme saldırsını durdurabilecek bir savunma gücüne sahip olması. Bunun dışındaki her şey muamma. Bu adamın savunmaya dair başka hiç bir numarası görülmedi, ne ısı tabanlı saldırılara karşı ne de farklı tarzda saldırılara karşı...
Elmas erime derecesi 3500 °C Magma sıcaklığı 2000 °C muhtemelen Akainu elmas formuna vursaydı Jozu etkilenmiyecekti. Mangaka'nın evreninde böyle mi olur bilinmezdi gerçi gerçek detayları kullanırsak Jozu dayanıyor. Böyle bir eşleşme olsaydı Akainu süper bir şekilde oyalandırılabilirdi.

Elmasıda elmas uclu testereyle veya lazerle kesiyorlar . Yani Aokiji ve Kizaru Jozuyu alabilirken Akainu alamazdı bence.

Alpamis

Bence evet

@Baki
Mihawk dof falan savaş umurlarinda değildi ama Amiraller döt kurtarma pesindeydi sebebi bu. Şu arc takı gibi dof dalga cidden Marco dışında birer birer dokerdi commanderlari. Mihawk ondan daha güçlü ve asıl gücünü görünce saygı duyacağız adama
Ya kardeşim adam Luffy'e acımıyor. Shanks'den bahsediyor k.b diyor. Acımayacağım yetime diyor. Ve karşısına Vista çıkıyor durduruluyor. Vista güçsüz demiyorum ama bir Amiral karşısında düştüğü durum belli. Ya da Yonkou karşısında duracak güçte olmadığı da belli. Sorun şu ki Mihawk bu adamı kaale alıyor. Bu dövüşü erteleyelim diyor. Amiraller ise içinde Vista'nın da bulunduğu tümen durduramıyor ?

Jozu gayet kesilebilirdi Mihawk tarafından. Haki diye bir kavram var hani... Uğraşmak istemedi orası ayrı. Slash attı, kaptana ulaşmak öyle kolay değil mesajı verilmek için, Jozu durdurdu. Hepsi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık