Ben parçası olmaktan bahsediyorum tek başına k.hakiyle nişancı olabilirsin demiyorum ki.Hemen farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun ama sapla samanı da ayırman lazım.Hiçbir özellik tek başına yeterli değildir ama bazı yetenekler için bazı özelliklerin de bir arada bulunmaları gerekir.Bak ben unvanı o şekilde aldı demiyorum. Yahu sniper kullanan adamın becerisi snioera mi bağlı? Aynı sniperı ben kullanıyorum vuramıyorum başkası kullanıyor vuruyor. Hadi gel de bunu açıkla.
Fuji de auraları görebiliyor gibi duruyor. Usopp'un yaptığı gibi oradan sapanla Usopp'un yapabildiğini yapabilir miydi? Yapamazdı çok açık ve net işte.
Sniper kullanan adamın başarısı silahın kalitesine de bağlı elbette.Yoru en iyi 12 içinde en iyisi muhtemelen.Bu da Mihawk'ın en tepede olmasının sebeplerinden sadece bir tanesi.Ama herkes aynı şekilde kullanamaz o ayrı.Yeteneğini böyle bir silahta tam randımanlı olarak kullanabilip zirveye çıkıyorsun yine birbirinden ayırmak mümkün olmuyor.Adam o silahı ve de hakiyi kullanarak en iyi işte.Tıpkı en iyi model sniper silahını kullanan en iyi sniper gibi.Ne desem artık bilemiyorum ikna olacak gibi değilsin sidik yarışına döndü.