Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro, Mihawk'ı yendiği veya geçtiği vakit, Korsanlar Kralından daha güçlü olacağını düşünenlerin sayısı hiçte az değilmiş.

Zoro, Mihawk'ı yendiği veya geçtiği vakit, Korsanlar Kralından daha güçlü olacağını düşünenlerin sayısı hiçte az değilmiş.
Zoro geçmeyecek Mihawk'ı. Ustasına dalacak değil adam. Ünvanı Zoro'dan önce biri Mihawk'tan 'kalleşçe' alacaktır, Zoro'da o'na dalar.

Jozu da anti meselesi var. Şimdi biliyorum haki falan diyeceksiniz ama Jozu görünen o ki paramecia,yani kendisini elmasa dönüştürmüyor, sadece Elmas üretiyor.Zırh hakisi ise kendini elemente dönüştürenlere vurabiliyor ve bununda açıklaması muhtemelen vurduğu yerde iradesini zayıflatması şeklinde.Sözgelimi Luffy C.C.'ye vurabiliyor, o zaman mantıken havaya da vurabiliyor olması lazım öyle değil mi? Elbette zırh haki vuruş gücünü bayağı arttırıyor ancak Enel olayından Oda'nın bu anti olayının ne kadar cılkını çıkardığını hepimiz biliyoruz. Aksi takdirde niçin Zoro Mr1'e elması kesmeye çalışmak zaman kaybı desin değil mi?:).

Vista olayında ise gene Mihawk'ın tam gücünü göstermek istemeyişini bağlıyorum olayı.Adam Zoro'ya pıçah çekti ona pıçak çekmesede kim bilir gücünün ne kadarını göstermiştir:)
Zoro için o dövüşe kadar çeliği kesmekte imkansızdı.O dövüşten önce sorsalar çeliği kesmek imkansız derdi.Mr1 yendi ve çeliği keti keza pxler çelikten sertti kesemedi.2 yıl aradan sonra rahatça kesiyor.Belki o zamanlar için elması kesmek imkansızdı ama sonradan kolaylaşmış olabilir.

Şimdiki Luffy ilk bölümlerdeki Zoro'yu H.Haki ile bayıltırdı.Zoro ile muhattap bile olmazdı.

Wb gibi yonkou adam Amirallerle bile muhattap olmuyor.Amirallerde Vista Jozu Marco ve diğer tümen komutanları ile muhttap bile olmuyor.Aokiji sadece ağzı kanayarak Jozu'yu yeniyor başka yara bile almıyor.Wb'de Akainu'yu yarı ölü olduğu halde alıyor.Akainu'da yarı ölü halde tüm Wb tayfası ile savaşabiliyor orada Vista Marco Crocodile dahil bir sürü yeni dünya korsanı var ama Mihawk Vista'yı yenemiyor savaşı erteleyelim diyor. Mihawk yerinde bir amiral olsa Vista ile dövüşü erteler mi yoksa Vista Jozu gibi 3 dakikada paket mi olur?

Bence seri şöyle biter ;

Luffy < Shiryuu < Korsanlar Kralı Mihawk < Kami Zoro
Luffy fanlarını karşına almak her babayiğidin yapabileceği birşey değil,takdir ettim. :)

Bence zoro ile shiryuu lanetli kılıç yüzünden ölecek bu arada kokuto yoruda lanetli olabilir.Mihawkta gidici gibi geliyor bana.Artık momonosuke shogun olunca torunlarına anlatır hepsini.

Luffy fanlarını karşına almak her babayiğidin yapabileceği birşey değil,takdir ettim. :)

Bence zoro ile shiryuu lanetli kılıç yüzünden ölecek bu arada kokuto yoruda lanetli olabilir.Mihawkta gidici gibi geliyor bana.Artık momonosuke shogun olunca torunlarına anlatır hepsini.
Olur mu ya biz Zoro'nun hikayesini okumuyormuyduk ? Baksana Mihawk isterse Korsanlar Kralı olabiliyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık