Ortada geri yapmalık bir durum yok, senle bahse girdikten sonra, bahse gireceğim diğer insanların bana verebileceği başka bir ceza kalmayacak. Hesap silmek pek makul değil bu açıdan düşündüğümüzde.Ama şimdi R yaparsan olmaz adamlık falan dedin o kadar.
Fuji ne yapıyor la, kör bir vasıfsız. Sivil deyip meteor atıyor sivillere. Söylediği ile yaptıkları tam tersi olan böyle bir karakter görmedik.Sen kılıçla ne yaparsa yapsın dedin ben de sana Fuji'de kılıçla bir şeyler yapıyor dedim. Hani Shanks'in de ihtimali var bir düşün diyorum. Tek yönlü çalışmasın hacı..
Fuji meyve yemiş Hasan. Meyve yemiş yani adam anlıyor musun ?Sen kılıçla ne yaparsa yapsın dedin ben de sana Fuji'de kılıçla bir şeyler yapıyor dedim. Hani Shanks'in de ihtimali var bir düşün diyorum. Tek yönlü çalışmasın hacı..
Selim bunun konuyla ne alakası var ya djdjdjdjFuji ne yapıyor la, kör bir vasıfsız. Sivil deyip meteor atıyor sivillere. Söylediği ile yaptıkları tam tersi olan böyle bir karakter görmedik.
Konu bu değil Selim.Fuji ne yapıyor la, kör bir vasıfsız. Sivil deyip meteor atıyor sivillere. Söylediği ile yaptıkları tam tersi olan böyle bir karakter görmedik.
Ne bileyim la, vasıfsıza laf atmak her türlü zevkli oluyor.Selim bunun konuyla ne alakası var ya djdjdjdj
Shanks meyveli mi diyorsun? Vampirde istese meyve yer ama gücüne güveniyor demek ki, ihtiyaç duymuyor. Shanks eğer meyveli çıkarsa havası söner.Konu bu değil Selim.
@RedTeroR
Anlamıyon herhalde Shanks'in de öyle bir şeyi çıkabilir. Neyse çıkınca anlarsın artık.
Hesabımı silmek istemiyorum ama girdik bir kere kabul ediyorumHarbi lan ben bunu düşünmemiştim, @Kaizokou Gari , @Hakuba-EneL dostlar ortada bir tezat var, kaybedersem hesabı silmem gerekecek. Şartları tekrardan değerlendirmem gerekiyor.
Yok senle henüz girmedik. Jacquesten gelecek cevaba göre değerlendireceğiz.Hesabımı silmek istemiyorum ama girdik bir kere kabul ediyorum