Amiral yenemez ve amiral gücündedir seçeneklerinden diğer seçeneklere geçiş bekliyorum. Ee artık bir zahmet!
Hakisini kapatıp dövüşmüştür diyenler için yeni bilgi var mı ?Evet söylenilene göre Shanks, Luffy'nin köyüne gelmeden önce yonkou olmuş yani Mihawk vs Shanks olduğunda adam yonkou hadi işin o kısmını geçelim öyle olmasın ama o çok dillendirilen Shanks tek kolu kaldıktan sonra çok gelişip yonkou oldu hikayesi bitmiş.
yonko amiral arasıdır.Amiral yenemez ve amiral gücündedir seçeneklerinden diğer seçeneklere geçiş bekliyorum. Ee artık bir zahmet!
Değiştirdin mi oyunu ?yonko amiral arasıdır.
Daha çok bekleyeceksin gibiAmiral yenemez ve amiral gücündedir seçeneklerinden diğer seçeneklere geçiş bekliyorum. Ee artık bir zahmet!
Olum o editör etkisi ile ilgiliydi lan. Adam önerdi ben yaptım demiş.O bir yalanmış duymadın mı, öyle bir ifade geçmiyormuş
Bb güçlü olsa yeterince İd'a shibukai olmadan da girebilirdi değil mi?Hımmm tamam. Bb'yi de unutma
amiral gücündedir demisimDeğiştirdin mi oyunu ?
Editör sadece sahnenin yeterince etkileyici olmadığını söylüyor. Kolla ilgili bir önerisi yok.Olum o editör etkisi ile ilgiliydi lan. Adam önerdi ben yaptım demiş.
Son 5-6 sayfayı okumadım da muhtemelen yazamadın.Şeyi sorucaktım Red'e yazdığın mesajın bir paragrafında Shanks'ın o düellolardan sonra geliştiğini kanıtlamaya çalışarak muhtemelen Shanks>>>Mihawk tezini de kanıtlamaya çalışmışsın.Peki Mihawk'ın o düellolardan sonra Shanks'la aynı oranda gelişmediğini nasıl kanıtlarsın ? Eğer bunu kanıtlayamadıysan yazdıkların bir şey ifade etmez.Biri Mihawk ve Shanks'ın bana kaç sene önce kılıç tokuşturduğunu söyleyebilir mi?