Amiral üstü diyordumGel, gel, ne olursan ol yine gel, vista falan dedinse bile gel, bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değil.
Teşekkürler dergaha girmeden aydınlandım, nurlandım
Amiral üstü diyordumGel, gel, ne olursan ol yine gel, vista falan dedinse bile gel, bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değil.
Bu gurur hepinizin.
1- Mihawk'ın şu anki Luffy'den güçlü olduğunu söylemek sadece iddiadan ibarettir.Beşinci Yonkou olan Luffy'den daha güçlüdür. Bu da onu otomatikman ''İstese Yonkou olur.'' klasmanı yapar. Bir seviye daha güçlü olduğunu söylemek anlayışla karşılanabilir, lakin bir seviye daha aşağı olduğunu söylemek cidden ayıptır.
Ya ahaggshsgagsjdjskksAslında serinin başında Luffy ve Mihawk karşılaşmasından beri gördüğümüz her şey illüzyonmuş. Gözleriyle etkisi altına almış Luffy'yi. Uzun süreli genjutsuya yakalanmış bizim salak anlayacağınız. Birisi uyandırırsa Baratie'den devam edecek senaryo.
İçlerine attılar, boyunlarını büktüler, kılıcıyla oturamaz, yok o kılıcı çekemez dediler. Hatta Mihawk köpektir konusu açtılar. Gözler yaşlı.Arada ironi için oy verenleri saymazsak genel bağlamda onlar bunu hak ettiler.Türlü işkenceler gördüler sürüldüler ötekileştirildiler ama davalarından vazgeçmediler. Helal olsun.
Mihawk Zoro'yu kesmeden önce terliyordu. Adam yıllar sonraki Zoro'yu görüp şaşırmış demek ki. Geleceğini beğenip öldürmeden bırakmış. Şimdi o terin nedenini anladık.Aslında serinin başında Luffy ve Mihawk karşılaşmasından beri gördüğümüz her şey illüzyonmuş. Gözleriyle etkisi altına almış Luffy'yi. Uzun süreli genjutsuya yakalanmış bizim salak anlayacağınız. Birisi uyandırırsa Baratie'den devam edecek senaryo.
Sonra adamını bırakıp kaçacak kadar da haysiyetlidir, oradan kaçabilmesinin en büyük sebebinin bal olması da ayrıca çok daha büyük bir sorunsaldır1- Mihawk'ın şu anki Luffy'den güçlü olduğunu söylemek sadece iddiadan ibarettir.
2- Mihawk'ın aksine Luffy'nin binlerce takipçisi ve öl dese ölecek bir tayfası var.
3-Mihawk'ın aksine "Wb(yonkou) ile aramdaki güç farkını öğrenmek istiyorum" deyip arkasına 3 amiral + garp + Sengoku almayı beklemeden bir yonkonun mekanını basacak kadar yürekli.
1-) Aksini söylemek de sadece iddiadan ibarettir. Zaman atlamasından sonra kapışmadılar sonuçta.1- Mihawk'ın şu anki Luffy'den güçlü olduğunu söylemek sadece iddiadan ibarettir.
2- Mihawk'ın aksine Luffy'nin binlerce takipçisi ve öl dese ölecek bir tayfası var.
3-Mihawk'ın aksine "Wb(yonkou) ile aramdaki güç farkını öğrenmek istiyorum" deyip arkasına 3 amiral + garp + Sengoku almayı beklemeden bir yonkonun mekanını basacak kadar yürekli.
Adam boşuna takmıyormuş fizik kurallarını. Dünyanın en tepesi çıktı herif.İçlerine attılar, boyunlarını büktüler, kılıcıyla oturamaz, yok o kılıcı çekemez dediler. Hatta Mihawk köpektir konusu açtılar. Gözler yaşlı.