Ordaki ironiydi. Ayrıca Ace WB'nin, Mihawk da hükümetin boyunduruğu altında dolaşmıyor mu?Yanlışın var, Ace beyazsakalın boyunduruğu altında dolaşıyor.
Biliyorum üstteki mesaja ithafen yazdığını, bende öylesine yazmıştım.Ordaki ironiydi. Ayrıca Ace WB'nin, Mihawk da hükümetin boyunduruğu altında dolaşmıyor mu?
Adam geleceği göremiyor ama gösteriyor. Sorun burada. Artık yanında Perona var. Geleceği ona gösterir. Perona'nın dediğine göre harekete geçer.Şu adamın hadsizliği inanılmaz.
Önüne arkasına bakmıyor, yanında bir kişi bile yok sap gibi dolanıyor ortalarda sonra tutup kendisini, koskoca korsanlar krallığına ulaşmayla kıyaslıyor. Dünyanın en güçlü adamını görünce falan saldırıyor. Herhalde güç ölçme işinde çok amatör
Mihawk>Şenks ve tayfası.Luffy KK olucam dediğinde Shanks tayfası ile beraber kastedip "bizi geçiceksin yani" diyor. Mihawk "beni geçmekten zor" diyor. Hmm..
Mihawk>Shanks ve tayfası yani.Luffy KK olucam dediğinde Shanks tayfası ile beraber kastedip "bizi geçiceksin yani" diyor. Mihawk "beni geçmekten zor" diyor. Hmm..
Biz demiyoruz onu kendisi söylüyor. Ondan bahsediyorum işte haddi yok, en güçlü adamı görünce falan da dalıyor. Ne edeceksin işte vampir ergenliği.Mihawk>Shanks ve tayfası yani.
Edit: @Eustass Captain Kidd aynı şeyleri yazmışız la. :/ Aklın yolu bir.
Normalde boyunduruk kelimesini kullanmam. Sen kullandığın için kullandım.Biliyorum üstteki mesaja ithafen yazdığını, bende öylesine yazmıştım.
Hükümetin boyunduruğu derken Hükümet shicilere koruma sağlamıyor ki sadece peşlerine düşmüyor. Beyazsakal öylemi, adamın adını duyunca adalara ellemiyor younkolar bile.
Düşün işte KK olmanın zorluğunu. Kılıç ustalığı için bir kişinin oluşturduğu gücü geçmen yeterliyken KK'lık için bir topluluğun oluşturduğu güçten daha fazlası lazım, diyor.Luffy KK olucam dediğinde Shanks tayfası ile beraber kastedip "bizi geçiceksin yani" diyor. Mihawk "beni geçmekten zor" diyor. Hmm..