O sınıfa giriyor. Kendine kılıç ustası demiyor ama bildiğin kılıç teknikleri kullanıyor.Kılıç ustası değil zaten.
0.32deki duruşun Zoro'dan ne eksiği var.
Geçmişi açıklandı da rahatız neyseki. Eğitim almış. Kullanmayı biliyor yani ama bırakmış. Şuan Sanji kılıç kullanmıyor ve kılıç ustası kategorisinde değil.
Sen beni anladığına emin misin ?Dediğimi anlamıyorsun ki. Ben sana Mihawk vs Zoro dövüşüne bakarak neden Mihawk'ın daha iyi kılıç ustası olduğunu anlatmanı istiyorum. Ama bunu yaparken benim iddiamı göz önünde bulundur ve onu çürüt.
Sen sokuyorsun. O sınıfa girmediğini belirtmek için onu söyletmiş zaten mangaka.O sınıfa giriyor. Kendine kılıç ustası demiyor ama bildiğin kılıç teknikleri kullanıyor.
Ben Mihawk'ın daha iyi olduğunu biliyorum zaten. Sen tartıştığımız konudan koptun. Çünkü Oda'nın bile gelse aksini ispatlayamayacağı bir şey sordum. Neyse.Sen beni anladığına emin misin ?
Bak diyorum ki belirgin olan şeyler için kanıta gerek yok,iddaanı çürütmeme de gerek yok.Serinin gidişatına baktığında anlıyorsun.
Luffy'e de kahraman değilim derdirtip kahramanlık yaptırıyor.Sen sokuyorsun. O sınıfa girmediğini belirtmek için onu söyletmiş zaten mangaka.
Kanabo kullanıyor Bir çesit topuz.Kaido inşallah kılıç kullanmaz.
Onunla bunun ne alakası var yahu. Luffy'nin kahramanlık tanımı farklı sadece. Daz farklı bir tanım mı yaptı?Luffy'e de kahraman değilim derdirtip kahramanlık yaptırıyor.
Şu konunun hiçbir ilerleme kaydetmemesi inanılmaz...