Çünkü toplu şekilde denizciler ile savaş yapmıyorlar. Shanks, Ace ile de muhatap olacaktı. Beyazsakal Ace ile muhatap oldu. Çünkü öyle istediler ve kendilerini zorlayan daha güçlü biri yoktu. Big Mom, Brook ile muhatap oldu çünkü öyle istedi, istese Smoothie'ye bırakırdı.Mihawk isteseydi Shanks ile muhatap olacaktı. Lanet olası onuru yüzünden adam küçümseniyor.
Ben de bundan bahsediyorum zaten. Savaş durumuyla aksi durum aynı olmaz. Marco ne dedi? Direk krala gidemezsin. İstedikleri kadar güçlü olsunlar, Marco ve diğerleri önce ellerinden geldiğince tutarlar. Amiraller sürekli uğraştılar Beyazsakal'a ulaşmak için. Bir kere deneyip bırakmadılar. Toplu halde hücum ettiler. Mihawk öyle mi yaptı? Bunun güçle ne alakası var?Çünkü toplu şekilde denizciler ile savaş yapmıyorlar. Shanks, Ace ile de muhatap olacaktı. Beyazsakal Ace ile muhatap oldu. Çünkü öyle istediler ve kendilerini zorlayan daha güçlü biri yoktu. Big Mom, Brook ile muhatap oldu çünkü öyle istedi, istese Smoothie'ye bırakırdı.
Marineford Savaşında bu böyle olmaz. Mihawk Shanks ile değil, bir komutan ile eşleşirdi. Shanks ise Amiraller ile. Çünkü karşı tarafta daha güçlüleri var. Marineford'da Amiraller daha güçlüydü, o sebepten Mihawk değil Amiraller Beyazsakal ile muhatap oldu.
O zaman neden bizzat saldırıyor, izleyerek göremiyor mu?Dedim dedim ama okumadan direk yoruma asılmışsın Senin mantığına göre kendini en güçlüler seviyesinde gören adam ya dur bakalım ben ne kadar güçlüymüşüm öğreneyim demez. Bariz orda anlatılan Mihawk ın kendi gücünü WB üzerinde denemesi değil ki. Kendisi ile Dünyanın eb güçlüsü arasındaki farkı idrak etme amaçlı
Saldırabiliyoe mu?O zaman neden bizzat saldırıyor, izleyerek göremiyor mu?
Güçlü müyüm, diyerek saldırmıyor zaten. Dünyanın en güçlü adamıyla arasındaki farkı görmek için saldırıyor. Bu da Beyazsakal'dan güçsüz olduğunu gösterir.Saldırabiliyoe mu?
İkincisi sen hiç wb nin kaido nun Bm min Shanks ın güçlü müyüm değil miyim öğrenmek amacıyla birisine saldırdığını gördün mü
Bu bile mihawk ın yerini belli eder
Ya arkadaş siz hangi kafayla yorum yapıyosunuzGüçlü müyüm, diyerek saldırmıyor zaten. Dünyanın en güçlü adamıyla arasındaki farkı görmek için saldırıyor. Bu da Beyazsakal'dan güçsüz olduğunu gösterir.
Sen benim ne demek istediğimi anlamadın. Ace orada dövüşmüyor, Beyazsakal'ı hazırlıksız yakalamak için fırsat kolluyor. Ortada bir dövüş yok. Çünkü aynı Mihawk'ın kabul ettiği gibi Ace'te Beyazsakal ile arasında fark olduğunu kabul etmiş, ve ben bu adamı anca hazırlıksız yakalarsam kellesini alırım diyor ve bunun üzerine çalışıyor.
Mihawk'ta Beyazsakal'ı yenemeceğini ve arada fark olduğunu zaten kabul etmiş ve Jozu'dan sonra bir daha saldırmamış. Mihawk aynı pozisyonda olsa Beyazsakal'ı gafil ve hazırlıksız yakalayabilir mi yakalayamaz mı olay bu. Bence yakalayamaz ve Ace gibi geri püskürtülürdü. Yani bu örnek üzerinden denklem kurulamaz. Mihawk'ın Beyazsakal'ı 2 sene evvel hazırlıksız yakalayacağı kesinliği bulunmuyor.
Dediğim gibi Shanks kıyasını yapıyorsan Shanks'ın aynı şekilde Ace'i de ciddiye aldığını ve kılıcını gösterdiği gerçeği var.
Toplu bir savaş olsa, emin ol Shanks Mihawk ile dövüşmez Akainu ile, Aokiji ile, Kizaru ile dövüşür. Mihawk yine Shanks ile muhatap olamazdı, bir komutan ile dövüşürdü.
Aradaki farkı neden mi ölçmek istiyor ? Çünkü arada bariz bir fark olduğunu biliyor ve ''vay be işte Beyazsakal denen dünyanın en güçlü adamı demek, acaba ben onun yanında ne kadar güçlü kalırım'' diye düşünüp şansını deniyor. Bir 2.lig oyuncusu, 1.ligte oynayan bir oyuncu ile arandaki farkı ölçmek ister. 1. ligte oynayan iki oyuncu aralarında çok fark olmadığını bilir, bu sebepten böyle bir arayışa girmez, girerse de direk muhatap olabilir.
Amiral böyle bir lafı etmez. Adamlar dünyanın en güçlü denizcileri. Arada fark olduğunu biliyorlar ama büyük fark olmadığını da biliyorlar. Bu sebepten Beyazsakal ile direk muhatap olabildiler. Mihawk olamadı. Jozu'yu, Vista'yı geçemedi. Vista ile muhatap olan Mihawk, Beyazsakal ile neden muhatap olmuyor. Size göre koskoca Mihawk sonuçta. Kaido, Shanks, Big Mom Vista ile muhatap olur mu hiç ?