İyi de Shichi olmasına açıklık getirilmiyor böyle. Kişiliğinden dolayı oldu diyorsun ama Amiral yükünden kaçmak isterken bu seferde Hükümet'in emri altına giriyor. Boşuna mı savaşa çağırıyorlar bu elemanları? Doğrudan Hükümet'e bağlılar. Denizciler'e hesap vermiyorlar.@Alpamis tayfası olup olmamasının hiç bir önemi yok bu konuda, benim sana bunu yazmamım sebebi, 1 amiral 1 yonkou'yu yerinden edemez yazman, tabiiki edemez tayfası var ha olmasada edemez orası ayrı, mihawk ile 1 yonkou'yu tayfasını kıyaslamıyorum ben yonkou kaptanını kıyaslıyorum
@Garp the Fist nedir hocam bu shichi seviyesi dediğin şey bizide aydınlatsana biraz buggy mi, dof mu moriah mı yoksa hepsi aynı mı senin için?
Ama iki sene sonrasında görüyoruz ki artık bir Amiral yeterli sebep gördüğü takdirde bir Shichi'yi azat edebiliyor. Direk düşmanı olarak görebiliyor. Yani Mihawk'ın Shichi olarak dokunulmazlığı da sallantı da. Dediğin gibi bir sebep ile olsa terketmesi gerekir. Umurunda olmaz zaten. Başka bir sebebi var açık.