İyi de bunun güzel güzel yazmak varken niye böyle bir üslup gereksin ki ?Kimse burada Mihawk'ı amiral dengi veya amiralden güçsüz görüyorsun diye seni yargılamıyor. Kendi gerekçelerin vardır bu konuda buna inanırsın, ortam oluşur istersen karşıt fikirlerle oturur tartışırsın. İlla taraf seçmen de gerekmiyor. Ha ama taraf seçmediğini her yerde yansıtacaksın o zaman. Benim tavrım da buna zaten. Kalkıp bir konuda amiral dengidir, olabilir, çıkabilir, kesebilir deyip diğerinde amiral içinden geçer diyorsan ben bunu çatır çatır da eleştiririm, yüzüne de vururum, yaftalarım da. Çünkü amaç belli, kendini ileride haklı çıkarmak için kapılar aralıyorsun. Ortada bir belirsizlik olduğunu düşünüyorsan, bunu tarafsız bir şekilde her konuda belirteceksin. Daldan dala nabza göre şerbet dağıtmayacaksın. Hoşuma gitmiyor arkadaş. Bu elastik hareketler de bana göre çok yanlış.
Eski sayfalara bakarsan ben Mihawk için Amiral etmez diyen kesimdeydim ama daha sonra ünvanı çok fazla göz ardı ettiğimi görüp,görüşümü yumuşatarak Amiral edebilir dedim ki hala da derim yani.
Bazen konudan konuya görüş değişebilir.Mihawk Fujiyi yenebilirken Sakaya karşı şansı olmayabilir.Bunların ikisi de Amiral ama yetenekleri farklı.Sakazuki en ufak dalgınlıkta Jozuyu bu şekilde saf dışı bırakamayabilirken Aokiji yaptı mesela.Bunu nasıl açıklarsın sen ? İkisi de Amiral ise Saka da hallaç eder atar dermisin ? Ben demem şahsen.Diğer örnekte Ace-Saka-Aokiji örneği.Hatta cuk diye oturuyor bu örnek bu konuya.Dediğin gibi bazen ilginç kişiler ve yorumlar oluyor ama bunun için yapılması gereken belli.
Bazen görmezden gelmek çok işe yarıyor.