Şöyle yaz canımı ye. Baştan aşağı kendi yorumun işte. Elinde bir veri yok. Genelleme yapıyorsun.Sen anlamak istemiyorsun. Orada kastettiğim şey Amiral gelirse Mihawk'ı oradan kovardı, bu sebeple Mihawk'ın Shichibukai olması istediği gibi bir adada mekan sahibi olmasına olanak sağlıyor, rahatlıktan kastım bu. Evet, Amiralle berabere kalacak ve yenecek güce sahip olsa Shichibukai ünvanına ihtiyacı yok. Rayleigh gibi oturur Shaobody'ye, Kizaru gelse, Aokiji, Akainu teker teker gelse yenemezler, ve aynı şekilde devam ederdi. Kastettiğim bu.
Luffy'nin her hangi bir Yonko'yu güç olarak aşması KK seviyesine çıkması oluyor. Mihawk ise beni geçsen bile KK seviyesine çıkamazsın diyor. Yonko > Mihawk'tır. Şayet Yonko'yu aşmanın KK seviyesine çıkmak için yeterli olduğunu düşünmüyor isen, bu da mantıksız çünkü Yonko'dan daha yukarıda Korsan bulunmuyor. Yonko'yu bireysel olarak aşmak KK seviyesi oluyor ki WB bile bunu tamamen yapabilmiş değildi, halen Kaido, Big Mom ve Shanks'a yeni dünyada bazı bölgeler bırakmış ve sadece 4/1 ini yönetiyordu.
Çekiniyor derken yanlış kelime seçtim aslında, çekinmek yerine dikkatli oluyor demem gerekliydi.
Vardır, ama Yeni Dünyada da kendine uygun ada vardır, aynı tarzda bir ada olmadığını düşünmüyorum. Neden gücün zirvesi olan Yeni Dünya yerine Grand Line'ı seçmiş ? Sen ise diyorsun ki kendine uygun sessiz sakin bir yer seçmiş, tamam buna bende katılıyorum ama diyorum ki yeni dünya da kendine uygun farklı tarzda babunların olduğu sessiz sakin bir ada bulabilirdi.
Hükümet diyor ki WB korsanlarına karşı savaşılacak, Ace idam edilecek. Shanks geldiği vakit WB korsanlarını bünyesi altına aldı bir bakıma, Marco bile boyun eğdi Shanks'a. Adam diyor ki Shanks'a karşı beni çağırmadınız, anlaşma dışında dövüşmem diyor. O adam nasıl düşünüyor bilmem, ben sana olanı söyledim, adam bir soru soruyor, Mihawk cevaplıyor ve adam karşılık vermiyor. Mihawk haklı ve denizcide sebebine hak verdiğinden uzatmıyor. Bu kadar basit. Ama sen ısrarla o açık olan bir şeyi oraya buraya çekiyorsun. Neyse seninle bir yere varamayacağız en iyisi sonlandıralım.
Bekleyip görelim. Ama sana hatırlatırım bunları ona göre. Dilersen aynısını sen de yapabilirsin.
Edit: Tek bir şeye cevap vereceğim. Luffy hiç tayfa toplamasın. Hiç müttefiği de olmasın. Kimseyi kendi tarafına çekmesin. Bireysel olarak Shanks'tan güçlü olsun ama. KK olabilir mi? Olabilir diyorsan Mihawk'ın sözü konusunda haklı olduğunu kabul edeceğim.
Son düzenleme: