Kendileride biliyor da bahane uyduruyorlar yok şöyle böyle diye, Chinjao ve Luffy zaten Amiralleri ve İmparator Korsanları geçmesi gerektiğini söyledi KK olmak için. Haliyle KK olmak Mihawk'ı geçmekten bile daha zor bir şey oluyor. Mihawk Amiral gücünde olsa, Mihawk'ı geçmek yeterli olacaktı halbuki.KK olmanın ne demek olduğunu Luffy daha geçen öncesinde de Chinjao tanımladı. İkisi de aynı arc'ta söylenen sözler. Chinjao Yonkou ve Amiral'leri yenebileceğini cidden Roger'ı aşabileceğini mi düşünüyorsun diyor? Yine aynı şekilde Luffy'de Yonkou ve Amiral olduğuna bakmaksızın hepsini indireceğim. Çünkü gerçek KK bunu yapardı diyor. Durum buyken Mihawk'ın kastettiği de aşması gereken rakipleridir. Zira Mihawk dediğiniz gibi düşünse bu beni geçmekten bile daha zor bir iş diyipte olayı dövüş meselesi gibi bir duruma getirmezdi. Çünkü öncesinde kendisini geçmek isteyen adamın sözlerinden hareketle diyor ki peki ya sen ne olmak istiyorsun? Luffy de cevap veriyor KK. He o ara ki konuşmalardan hareketle söylediği sözün nereye gidebileceğini tartmak zor bir şey olmasa gerek.
Mihawk ile WB arasında da aile farkı vardı. Mihawk gerizekalı zaten bunu öncesinde bilmiyordu. Adam bir Yonkou herhalde karşısına kendisini durdurabilecek bir adamı varsa o çıkacak. Mihawk ne bekliyordu anlamadım? Marco ne diyor? Krala ulaşmak o kadar kolay değil. Beni geçersen Kral'a ulaşırsın. O yüzden Shanks WB ile direk muhattap oluyordu. Çünkü karşısına çıksalar bile Shanks'i durduramazlar. Bu benim MF'de gördüğüm mesajdı. Başka yorumlanabilecek bir tarafı yok bunun.
Ayrıca daha önce de dedim, Luffy için Daz Bones'u aşan Mihawk, Beyazsakal için Jozu'yu aşamıyor işte, bariz tıpa tıp örnekler.
Son düzenleme: