Outlaw
Bir dayanağım yok ancak hakkında söylenenlerden yola çıkarak amiral ayarı olduğunu düşünüyorum.
Tam senin yorumunu böyle konularda görmekten dolayı seviniyordum. Ama yorumunu okuyunca dedim ki iyi ki seriyi bırakmış.Mihawkın seviyesine gelince, Raylaigh amiral yonkou arasıydı. Mihawkta aynı şekildedir. Marineford savaşına pek takılmayın derim ben.
Zaman seni yıpratamamış hiç.Vay be 4 sene öncesi ilk mesajım
Dediğimiz olay serinin başı yani serinin yapısına daha yeni karar verdikleri yer.Dostum sence bir insan sırf bir sahneyi daha karizmatik göstermek uğruna serinin tüm yapısını baştan sona değiştirir mi? Yani burada Zoro'dan ve onun rakibinden bahsediyoruz kolay değil o işler
Mihawkın seviyesine gelince, Raylaigh amiral yonkou arasıydı. Mihawkta aynı şekildedir. Marineford savaşına pek takılmayın derim ben.
Ya da var la dayanağım. Hakkında söylenenler işte anasını satayım, daha ne olacak?Bir dayanağım yok ancak hakkında söylenenlerden yola çıkarak amiral ayarı olduğunu düşünüyorum.
Dar bakıyorsun. Sırf forumu forumca g.t olacağınız günün geldiğini görmek İçin takipd ediyorum. Yav hayır gerçekten anlamıyorum. Lan Ada'm Zoroya Ben tavşanlara karşı her şeyimi vermem demedi mi? Dedi. Yani neden MF'de illa her şeyini ortaya koyması gerekiyor diye bakıyorsunuz? Neden diğer ihtimali düşünmüyorsunuz?Tam senin yorumunu böyle konularda görmekten dolayı seviniyordum. Ama yorumunu okuyunca dedim ki iyi ki seriyi bırakmış.
Ben olsam inadına seriye başlarım.
Zaman seni yıpratamamış hiç.
Üslubun hiç hoş değil. Zaten olaya bu gözle bakan biri tartışmayı niçin zıtlığa bindirdiğini de göstermiş olur.:S Herkesin belli bir çıkarımı var seriden. O yüzden bu tutumda olmak yanlış.Dar bakıyorsun. Sırf forumu forumca g.t olacağınız günün geldiğini görmek İçin takipd ediyorum. Yav hayır gerçekten anlamıyorum. Lan Ada'm Zoroya Ben tavşanlara karşı her şeyimi vermem demedi mi? Dedi. Yani neden MF'de illa her şeyini ortaya koyması gerekiyor diye bakıyorsunuz? Neden diğer ihtimali düşünmüyorsunuz?
Edit: Şaka tabiki o yüzden takip etmiyorum ama o günü de bekliyorum.
Niye istemesin gerizekalı mı bu adam ? İmparator Korsan olacak gücün varken ne diye gidip Hükümetin Köpeği ünvanını alan korsanlardan birisi oluyorsun ? Bu işin mantığı nedir ?İkisinden birinin güç olarak geri düşeceğini sanmıyorum.İstese Yonkou olur der geçerim .
Ada'm iyiki bırakmışsın falan diyor ama kötü çocuk ben oluyorum :/Üslubun hiç hoş değil. Zaten olaya bu gözle bakan biri tartışmayı niçin zıtlığa bindirdiğini de göstermiş olur.:S Herkesin belli bir çıkarımı var seriden. O yüzden bu tutumda olmak yanlış.