İşte bahsettiğim kafa bu @Siyah AteşZirvedir , alfadır , tek başına bir sandal ve bir kılıçla yonkou olmuştur.
Yc1 Zoro’yla olan düellosu da Wb - Roger gibi dostane bir tavırla olacaktır. Dolayısıyla Zoro’ya yenilecek o yüzden en fazla sağ kol olur demek yanlıştır.
Olum şu bir ay sen de bu kafayı yaşıcan söyleyme beniİşte bahsettiğim kafa bu @Siyah Ateş
Ya hadi ben bu kafayı ceza yüzünden yaşayacağım bu adamların normal hali bu ben buna yanıyorumOlum şu bir ay sen de bu kafayı yaşıcan söyleyme beni
Olum şu bir ay sen de bu kafayı yaşıcan söyleyme beni
Ben herzaman kendi inandığım doğruları söyledim şimdi sizin bana göre uçuk size göre doğru olan şeyleri söyleyeceğim.1 ay sonra kısmetse dopdolu geleceğim ve o zaman görüşeceğiz şimdilik bu moddayımBir ay boyunca doğruları söyleyecek demek ki. 1 ay hikaye duymayız.
İnsanın kendi inandığı doğrular yanlış çıkınca kendi inandıklarını söylemeye devam mı etmeli yoksa gerçekten doğru olanlar üzerine mi denklemlerini kurmalı ? Yanlışta ısrar etmekle komedi unsuru olmak arasında bir fark yok. Örnekleri mevcut mesela sitemizde. Yani her şeyin örneği var. İsteyene, anlayana...Ben herzaman kendi inandığım doğruları söyledim şimdi sizin bana göre uçuk size göre doğru olan şeyleri söyleyeceğim.1 ay sonra kısmetse dopdolu geleceğim ve o zaman görüşeceğiz şimdilik bu moddayım
Ne gibi mesela tek başına yonkou olur kk olur kk üstü olur demekle mi yoksa zkk deyip yerine oturmak mı hangisi?İnsanın kendi inandığı doğrular yanlış çıkınca kendi inandıklarını söylemeye devam mı etmeli yoksa gerçekten doğru olanlar üzerine mi denklemlerini kurmalı ? Yanlışta ısrar etmekle komedi unsuru olmak arasında bir fark yok. Örnekleri mevcut mesela sitemizde. Yani her şeyin örneği var. İsteyene, anlayana...