Croc'un organizasyonuna katılan yancı Mihawk değil mi bu? :S
Kendi kurduğu organizasyonda 3. olan birisi Croco. Bunun ötesi yok farkındasın değil mi?
3. olan birisi neye göre ödül mü? Mihawk neden öyle bir organizasyona katılmış çok güçlü de? Uydur bakayım seri bir şey hemen. :dKendi kurduğu organizasyonda 3. olan birisi Croco. Bunun ötesi yok farkındasın değil mi?
Yav,kardeşim dediğimi anlıyorsun bilerek mi böyle yapıyorsun ? Croco'ya verilen ödülün önceden 81 olmasıyla alakası yok,zaten güncellediler her detayı değerlendirdiler,üçte verebilirlerdi.Yok,artış miktarı çok fazla olur diye ödülünü neden arttırmasınlar.Geçmişte dediklerini unutmadım, o yüzden üslubum normal değil mi?
Jinbe güçsüz mü ilan edildi şimdi de? Valla bir şey demiyorum daha... :S
3. olan birisi neye göre ödül mü? Mihawk neden öyle bir organizasyona katılmış çok güçlü de? Uydur bakayım seri bir şey hemen. :d
Yahu anlamak mi istemiyorsunuz yalandan mı yapıyorsunuz? Güncellense bile verilmiyor işte Jinbe'ye verdiler mi MF sonrası. Şimdi güncellendi diyorsun, fakat onun bile arttırılma şekli eski ödüle göre oluyor aynı anda tek bir iş yapamamışlarsa. Yani bu konuda önce ki ödül olayı önemli. Sen mantıksız bul, yani Jinbe mesela 700-800 olsaydı ki o gücü var ödül için şuan ki aldığı ödülü çok daha fazla olurdu. Yani dediğim şey bu başka bir şey demiyorum...Yav,kardeşim dediğimi anlıyorsun bilerek mi böyle yapıyorsun ? Croco'ya verilen ödülün önceden 81 olmasıyla alakası yok,zaten güncellediler her detayı değerlendirdiler,üçte verebilirlerdi.Yok,artış miktarı çok fazla olur diye ödülünü neden arttırmasınlar.
Mantık sıfır yani dediğinde hiç kusura bakma.
Mihawk Kimin organizasyonuna katılmış hikaye sever arkadaş bana bunun hikâyesini anlatsana. Hala çaycı diyor.Ben senin gibi kafamdan hikaye sallamıyorum. 3 hafta önce de çaycı diyordun, çaycı Hüseyin'den beter oldun. Biraz beklemek iyidir.
HürrrrfffffffppppttttBen senin gibi kafamdan hikaye sallamıyorum. 3 hafta önce de çaycı diyordun, çaycı Hüseyin'den beter oldun. Biraz beklemek iyidir.
Mihawk Kimin organizasyonuna katılmış hikaye sever arkadaş bana bunun hikâyesini anlatsana. Hala çaycı diyor.
Kim diyor bunu? Uydurmasyon team mi? Denilse eyv. diyeceğim ama gram bilgi yok sadece hikaye. Manga çıksın da net görelim artık... :SCroco'nun kurduğuna katılmış ve en güçlüsü konumuna gelmiş. Adam MF slayer ünvanı bile almış. Manga çıkınca net görürüz.
Anlamayan sensin Jinbeye o ödülü verdilerse ederi odur,senin kafandaki ödül verilmiyor maalesef.Ödülde bir çok parametre var,bunlar birlikte o ödül verilmiş.Yahu anlamak mi istemiyorsunuz yalandan mı yapıyorsunuz? Güncellense bile verilmiyor işte Jinbe'ye verdiler mi MF sonrası. Şimdi güncellendi diyorsun, fakat onun bile arttırılma şekli eski ödüle göre oluyor aynı anda tek bir iş yapamamışlarsa. Yani bu konuda önce ki ödül olayı önemli. Sen mantıksız bul, yani Jinbe mesela 700-800 olsaydı ki o gücü var ödül için şuan ki aldığı ödülü çok daha fazla olurdu. Yani dediğim şey bu başka bir şey demiyorum...
Mihawk Kimin organizasyonuna katılmış hikaye sever arkadaş bana bunun hikâyesini anlatsana. Hala çaycı diyor.