Mihawk'ın Croc ile denk olduğunu söyledi ben de daha güçlü olduğunu söyledim.Kaybettiği iddia ney lan konu nedir?
Daha güçlü olduğu da bariz belli oldu bu bölüm.
Mihawk'ın Croc ile denk olduğunu söyledi ben de daha güçlü olduğunu söyledim.Kaybettiği iddia ney lan konu nedir?
Croc: Abe gelsene götümüzü kescek denizciler abeeee...Mihawk'ın Croc ile denk olduğunu söyledi ben de daha güçlü olduğunu söyledim.
Mihawk'ın Croc ile denk olduğunu söyledi ben de daha güçlü olduğunu söyledim.
Bir şeyin iddia olabilmesi için iki tarafın da haklı çıkma ihtimali olması gerekir. Bu iddia başından falso. @Sir Crocodile reis Luffy Wano başında Kaido'ya dalarken daha soğukkanlı davranmıştı bu nasıl iddia böyle : /Mihawk'ın Croc ile denk olduğunu söyledi ben de daha güçlü olduğunu söyledim.
Ben de şaşırdım doğrusu iddiaya girmesine galiba Mihawk avatarı istiyordu canı yoksa böyle yaş kayaya basmaz Timsah.Bir şeyin iddia olabilmesi için iki tarafın da haklı çıkma ihtimali olması gerekir. Bu iddia başından falso. @Sir Crocodile reis Luffy Wano başında Kaido'ya dalarken daha soğukkanlı davranmıştı bu nasıl iddia böyle : /
Önce Crocodile ittifak yapmaz dedi.Planı var. Bilerek düşük yaptırdı ödülünü. Yoksa Croco KK seviyesi. Siz mangayı okuyamıyorsunuz falan filan. Hadi eyvallah.
Mihawk'ı sevdiğini bilmiyordum senseyden sonra ikinci sürpriz olduBen de şaşırdım doğrusu iddiaya girmesine galiba Mihawk avatarı istiyordu canı yoksa böyle yaş kayaya basmaz Timsah.
Neyi kabul edeceğim? Mihawk dediğin karakter Croc'un organizasyonuna katılmış ama senin dediğin şeye bak. Bence senin yapman lazım avatarı bu haber sonrası...Sen de biliyorsun durumu niye kabul etmiyorsun 3 ay başla avatara
Göndereyim ?
Hahaha aynen rahatlık seviyor Donanmanın hedefine giriyor dimi? Mantık biraz mantık fazla değil. Şu noktada Yonkou'ya katılsa daha az dikkat ceker rahat ederdi ama size ne anlatıyoruz ki...Rahatlık sevdiği için katılıyor zaten ? Adam nasıl korkuttuysa avcı olmuş hemen. Yancı olan belli davet edilen davet edeni geçiyor. Gel de arkamızı topla demiş herhal kumkum
Yağmurlu havada bile tek atar Croc sen rahat ol.Valla oynatır mı oynatmaz mı bilemem artık , ama dikkat etmesi lazım yağmurlu havada yere düşerse bi yerini sakatlamasın , malum bu konuda çok hassas.
Önce Crocodile ittifak yapmaz dedi.
İttifak yaptığı ortaya çıkınca ya aslında bi çıkarı var yoksa neden yapsın demeye başladı.
İttifak demek bu demektir zaten.Buggy ve Mihawk'ın çıkarı yok mu ? Var.
Çevir kazı yanmasın.
Hahaha aynen aynen sen "Ona buna katıldı" diyordun adam kendisi kurmuş organizasyonu ama biz ceviriyoruz değil mi kazı?Önce Crocodile ittifak yapmaz dedi.
İttifak yaptığı ortaya çıkınca ya aslında bi çıkarı var yoksa neden yapsın demeye başladı.
İttifak demek bu demektir zaten.Buggy ve Mihawk'ın çıkarı yok mu ? Var.
Çevir kazı yanmasın.