Garp > all usta.Orijinal dörtlü > Akainu > Mihawk > Amiraller. Seri sonuna doğru da ya BB ya Im zirvede
Kuzan ve Borsalino Mihawk'tan güçlüdür bence.Orijinal amiraller > Issho ve Aramaki.
Garp > all usta.Orijinal dörtlü > Akainu > Mihawk > Amiraller. Seri sonuna doğru da ya BB ya Im zirvede
Hiçbir şey yapmadan mı ? Adamın lakabı marine hunter la ?Alakasız ikisi de Bm'yi tokatlar.
Adam hiç bir şey yapmadan 3.5 almış tabiki yazıcaz Yapsa bir şeyler 4.5-5 arası olucak. İlerde geçerler Mihawk'ı şu an Mihawk önde net. Ayrıca Mihawk'da gelişebililr daha.
MF Garp zirve zaten. Mihawk o iki karakterden de daha önemli daha büyük bir ağırlığı var. Dövüşseler yenilmez. Fuji de eşittir bence onlara bir tek Yalamaki geride kalıyor.Garp > all usta.
Kuzan ve Borsalino Mihawk'tan güçlüdür bence.Orijinal amiraller > Issho ve Aramaki.
Nasıl korkuttuysa direk öyle yapmışlar 1 slashle hepsini temizledi herhal. Amiral filan da tokatlar daha artar. Gelişmesine gerekde olmayabilir her türlü yonko+ çıkıcakHiçbir şey yapmadan mı ? Adamın lakabı marine hunter la ?
Mihawk daha gelişmez.
Yonko + tek başına zirve demek oluyor.Emin misin ?Nasıl korkuttuysa direk öyle yapmışlar 1 slashle hepsini temizledi herhal. Amiral filan da tokatlar daha artar. Gelişmesine gerekde olmayabilir her türlü yonko+ çıkıcak
Bunu kaç defa açıkladım yav. Yonko üstü kk seviye olmayan adamlar yonko+ işte. Mihawk Shanks Akainu Dragon gibi adamlar böyle çıkar. Kaido yonkoluğun zirvesi benim gözümde. Birbirleriyle yenişememeleri sadece güçten değil.Yonko + tek başına zirve demek oluyor.Emin misin ?
İmparatorlar zaten KK olmaya en yakın karakterler.Birbirleriyle yenişemedikleri için yol ponelerine sahip olamıyorlar o yüzden yerlerinde sayıyorlar.
Yonko+ olabilecek tek karakter WB idi ama ilgisini çekmediği için gençlere bırakmış.WB = Mihawk mı diyorsun ?
Senin gözünde öyle olması beni alakadar etmiyor yahu.Ben mangaya bakarım.Bunu kanıtlayacak neyin var ?Bunu kaç defa açıkladım yav. Yonko üstü kk seviye olmayan adamlar yonko+ işte. Mihawk Shanks Akainu Dragon gibi adamlar böyle çıkar. Kaido yonkoluğun zirvesi benim gözümde. Birbirleriyle yenişememeleri sadece güçten değil.
Wb en güçlü adam kk seviyesinin zirvesi. Kaido en güçlü yaratık yonko seviyesinin zirvesi bu kadar basit.Senin gözünde öyle olması beni alakadar etmiyor yahu.Ben mangaya bakarım.Bunu kanıtlayacak neyin var ?