Sağ kol seviyesini, böyle kotarabileceğini düşünmen ilginç.Bilip bilmeden konuşmayın, ben yıllar önce Mihawk en az 3 milyar olmalı demiştim:
Yine doğru tahmin eden benim yani.
Sağ kol seviyesini, böyle kotarabileceğini düşünmen ilginç.Bilip bilmeden konuşmayın, ben yıllar önce Mihawk en az 3 milyar olmalı demiştim:
Yine doğru tahmin eden benim yani.
Bu arada Cross Guild ile Mihawk 3 milyar yapmış (yaptıysa), aslında yanlış tahmin ettim sayılır.
Oda Yonko komutanlarının ödülleri, Yonko kaptanlarından dolayı fazla artıyor diyor.
doğru demiş helal olsun.
doğru demiş helal olsun.
Şu ödüller bi kesinleşsin de :ddoğru demiş helal olsun.
Ödülü Cross Guild + Buggy'den artmış.
Bu çıkarımlar ile Buggy ve Teach'in ödüllerini de kıyas edersek işler iyice sarpa sarıyor. Teach kaç yıllık korsan bir şey yapmadı daha argümanı vardı çünkü, düşük ödüllü olmasına binaen. Aynı argümanı Teach'e uyarlasak neler olacak acaba .Cross Guild sayesinde mi 3 milyar ödül aldı diyorsun? Onlar olmasa 500 milyon mu alırdı? Hayır yani, bir mesajında Mihawk'ın hakkı 3+ dedim diyorsun, şimdi Cross Guild sayesinde yaptı diyorsun.
Bu çıkarımlar ile Buggy ve Teach'in ödüllerini de kıyas edersek işler iyice sarpa sarıyor. Teach kaç yıllık korsan bir şey yapmadı daha argümanı vardı çünkü, düşük ödüllü olmasına binaen. Aynı argümanı Teach'e uyarlasak neler olacak acaba .