Değil çünkü Şenks yüzyıllardır kılıç ustası.Bunun kaderi şenxin kılıç ustası olup olmamasına bağlı değil miydi ya
Değil çünkü Şenks yüzyıllardır kılıç ustası.Bunun kaderi şenxin kılıç ustası olup olmamasına bağlı değil miydi ya
Birileri kılıç "kullanıcısı" diyordu kimdi abi onlarDeğil çünkü Şenks yüzyıllardır kılıç ustası.
Tabii Buggy'nin silah satma işi İD kackinlarindan oluşan takipçileri yer altı dünyası ile olan bağlantıları hiiiiiç önemli değil.Çapraz Birlik yapısına bakarsak Bagi bir yonkou, Croco ise muhtemelen müthiş bir bilgiye sahip, peki ya Mihawk? Neden böylesi bir birliğe seçilebildi? Çünkü güçlü. Ne tayfaya ne de bilgiye ihtiyacı var, sadece güçlü.
Özetle güncel duruma bakarsak tek başına en azından bir yonkou tayfası ediyor.
O işin şeyhiyle müritleri en son yurt dışına kaçmıştı. Ara ara bi' arkadaşa bakıp çıkacaktık edasıyla gelip gidiyorlar.Birileri kılıç "kullanıcısı" diyordu kimdi abi onlar
Aynen öyle, hatta Buggy gerçek bir tehditle karşı karşıya kaldığında ben Roger'ın miçosuydum deyip kurtuluyormuş.Mihawk'ın gücünün yonkou olmaya etkisi=Croco'nun gücünün etkisi<<<<<<<<<<<< Buggy'nin tayfası+oluşumu+yeraltı dünyasındaki yeri+KK tayfasında bulunmuş olması vs.
Asıl bunu iddia ederken kafanızda ne kuruyorsunuz ben onu merak ediyorum. Misal Croco+Mihawk bu loncayı Arlongl'a kursalardı yonkou falan demezdi kimse, ne Arlong'a ne Croco'ya ne de Mihawk'a.
Yazdığımdan bunu mu anladın? Buggy'yi çıkar, Arlong'u koy kimse o oluşuma yonkou demez o dünyada.Aynen öyle, hatta Buggy gerçek bir tehditle karşı karşıya kaldığında ben Roger'ın miçosuydum deyip kurtuluyormuş.
O oluşuma yonkou denmesinin ana nedeni bu yazdıklarına Mihawk ve Crorc'un dahil olması. Bu yazdıklarına Kuzan+Wewil, Marco+Kata vs. eklenseydi de yonkou derlerdi ama bu adamlar Buggy hariç bir araya geldiğinde ya da Buggy'nin politik gücü olmadan 3 tanesi birlik olsun, Yonkou demezler.Buggy, zamanla politik, başka bir deyişle brokratik bir güç haline geldi ve kötü sayılmayacak bir organizasyon oluşturdu. Böylece Shichibukai olmayı başardı. Buggy, op evrenide iyi konumlar elde etmek için tek yolun güç olmadığını bize göstermeyi başaran tek karakter olabilir. İmparator olması bi yana Shichibukai olması bile önemli bir başarıydı. Sonuçta geçmişini, bağlantılarını, büyük isimlerle olan birlikteliğini bu kadar iyi kullanması da önemli bir kabiliyet. Bu konuda hakkını vermek gerekiyor.
Yonko veya daha üstü görülmesi sebebi ile yazdım. O kadar güçlü olsa bence o şekilde görülürdü. Bana göre amiral seviyesi. Daha fazla ederi yokturBildiğimiz bir amacı yok Mihawk'ın. Sandalı ile dolanıyor, ilgisini çeken şeylere gidiyor. Şimdi birlik oluşturmuşlar, birliğin amacı da karşı saldırı. Denizcilere saldıracaklar, intikam gibi bir şey yani. Bölgeleri, ordusu, nüfuzu yok. Neden yonko ilan edilsin ki?
Abes değil, bahsettiğin konuda sorduğum bir soru da yok. Sen politik gücü bu kadar yüceltip Mihawk ve Croco, özellikle Mihawk'ın gücünü bu kadar basit görürsen konu ister istemez bu noktaya geliyor. Eğer bu oluşumun imparator olması bir şaka değilse, bu Mihawk'ın gücü sayesinde, bunu kabul etmemiz gerekiyor. Şöyle kabul etmemiz gerekiyor, karşına gerçek bir tehdit çıktığında bağlantıların seni kurtaramaz, güçlü olmalısın. Sen diyorsun ki hayır, bu oluşum Buggy sayesinde imparator oldu, yok öyle bir şey. Önemli bir etken olabilir ama mümkün değil, güç şart. Öne çıkan güçte Mihawk oluyor.Yazdığımdan bunu mu anladın? Buggy'yi çıkar, Arlong'u koy kimse o oluşuma yonkou demez o dünyada.
O oluşuma yonkou denmesinin ana nedeni bu yazdıklarına Mihawk ve Crorc'un dahil olması. Bu yazdıklarına Kuzan+Wewil, Marco+Kata vs. eklenseydi de yonkou derlerdi ama bu adamlar Buggy hariç bir araya geldiğinde ya da Buggy'nin politik gücü olmadan 3 tanesi birlik olsun, Yonkou demezler.
Anlatmak istediğim bu. Ben Roger'ın paspasçısıyım diye mi adamı dövecek diyo sorman abes. Ben Anya derken son Konya diyip başka yere çekiyorsun konuyu...