Bizim iddialarımız kayıtlı. Senin gibi iddiamız olmadığı halde kazandım triplerine girmiyoruz.Kişi kendinden bilirmiş işi...
Balon oldun çıktın zaten, başka iddaaların varsa onları değiştirmişsindir dediğin gibi...
Bizim iddialarımız kayıtlı. Senin gibi iddiamız olmadığı halde kazandım triplerine girmiyoruz.Kişi kendinden bilirmiş işi...
Balon oldun çıktın zaten, başka iddaaların varsa onları değiştirmişsindir dediğin gibi...
Hahahah aynen aynen, sen yaz ilk önce ''Patladın'' diye, sonra seni patlatınca böyle kıvır.Bizim iddialarımız kayıtlı. Senin gibi iddiamız olmadığı halde kazandım triplerine girmiyoruz.
Yahu karakterin dediğini mi silelim şimdi? Karakter ''Kendimi tutmayacağım'' diyor işte daha bir şey demek düşmez bu konuda kimseye. Sınırında tüm gücüyle savaştı demiyorum ben burada, kendini tutmadı diyorum. Mihawk gayet ciddiydi saldırılarında bu bu kadar net. Yoksa MF Shichilerin hiçbiri sınırında, her şeylerini kullanarak savaşmadılar zaten.
Şey mi dedi, az yukarıdan sallayım da eğilip kurtulsun?
On santim aşağı savursa kılıcı Nika diye bir şey yoktu şu an. Doğru, atakları güçlüydü, kendini tutmadı ama öldürme hırsıyla da saldırmadı fark bu. Bi akainu gibi saldırmıyordu, olay bu.
Aynen öyle, eğileceğini de geleceği görme yetisiyle biliyordu zaten.Şey mi dedi, az yukarıdan sallayım da eğilip kurtulsun?
10 santim aşağı vursa muhabbetlerini 50 farklı şey için yazabiliriz Luffy için bunu sende biliyorsun. Önemli olan ne olduğu, şöyle bir şey olmuş bu seride bu ne ki?
On santim aşağı savursa kılıcı Nika diye bir şey yoktu şu an. Doğru, atakları güçlüydü, kendini tutmadı ama öldürme hırsıyla da saldırmadı fark bu. Bi akainu gibi saldırmıyordu, olay bu.
Nika değil, denizci korsan kalmazdı piyasada, hepsini süpürürdü.
Bunların eline koz verme reis o kadar da değil esneklik ve çevikliğiyle kurtuldu Luffy şansının da yardımıyla Nika etkili olmuş olabilir yada şu sürekli kaderin şanslı çocuğu olma meselesi.Aynen öyle, eğileceğini de geleceği görme yetisiyle biliyordu zaten.
Tükürürken croco gözlem haki kullandığından sırıtmış vay be. Sen nasıl kaçırdın bunu yıllardır hatmediyorsun kaçırmışsın.Yiyor ama çalışmıyorsun bre gafil.10 santim aşağı vursa muhabbetlerini 50 farklı şey için yazabiliriz Luffy için bunu sende biliyorsun. Önemli olan ne olduğu, şöyle bir şey olmuş bu seride bu ne ki?
O zamanlar hakinin şimdi ki gibi düşünülmediği, hatta hakinin düşünülmediği o kadar net ki...Bunların eline koz verme reis o kadar da değil esneklik ve çevikliğiyle kurtuldu Luffy şansının da yardımıyla Nika etkili olmuş olabilir yada şu sürekli kaderin şanslı çocuğu olma meselesi.
Tükürürken croco gözlem haki kullandığından sırıtmış vay be. Sen nasıl kaçırdın bunu yıllardır hatmediyorsun yiyor ama çalışmıyorsun bre gafil.
En son sert kapatmıştık kapıyı.Ekmeği mi kestiniz Law'a sallamaya başlamış @Ölüm Cerrahı