Sen de patlayanlar safında mı yer almak istiyorsun? Yalnız unutma, sağ kol ve üçüncü komutancılar patlayalı çok oldu.Sağ kol ve üçüncü komutan seçenekleri de eklenmeli
Benim oyum belli değişmez de sen iddia mı kaybettin niye Mihawk'a yanlıyorsun günlerdir? İnşallah iddiadır yoksa Kaidou'dan sonra Mihawk nedir lanSen de patlayanlar safında mı yer almak istiyorsun? Yalnız unutma, sağ kol ve üçüncü komutancılar patlayalı çok oldu.
Biz yıllardır Mihawkçıyız. İddia falan da kaybetmedik. İddiamız her zaman Mihawk'ın Amirallerden üstünlüğü oldu, gelecekte de bu iddiamızı kazandığımı görürsünBenim oyum belli değişmez de sen iddia mı kaybettin niye Mihawk'a yanlıyorsun günlerdir? İnşallah iddiadır yoksa Kaidou'dan sonra Mihawk nedir lan
Sana ben az çok ne kıvamda çıkacağını söyledim. Akainu > Mihawk > Amiraller. Bu listeye tutun fazla uçmaBiz yıllardır Mihawkçıyız. İddia falan da kaybetmedik. İddiamız her zaman Mihawk'ın Amirallerden üstünlüğü oldu, gelecekte de bu iddiamızı kazandığımı görürsün
bi korku salmış belliBiz yıllardır Mihawkçıyız. İddia falan da kaybetmedik. İddiamız her zaman Mihawk'ın Amirallerden üstünlüğü oldu, gelecekte de bu iddiamızı kazandığımı görürsün