Buggy'den küçük çar mı var OP de ön planda olan karakterler arasında?Mihawk > Buggy, buna itiraz etmezsin diye düşünüyorum.
Fakat Mihawk ondan bile laf yemedi mi yav?
Buggy'den küçük çar mı var OP de ön planda olan karakterler arasında?Mihawk > Buggy, buna itiraz etmezsin diye düşünüyorum.
ObjektiflikAdamın nicki kaido yazdığı şey mihawk kk seviyesi yani kaidodan bile daha güçlü.Halbuki kaido mihawkı kaldırı indirir indirir kaldırır dayak manyağı yapar.Cidden çok değişik yorumlar görüyorum ya
Rogerdan başka kimsenin çıkamadığı seviyeye mihawkı getirmek objektiflik olmuş yaniObjektiflik
Puhahahaha ne diyon yav şu an bile Roger'a denk 2 adam var serideRogerdan başka kimsenin çıkamadığı seviyeye mihawkı getirmek objektiflik olmuş yani
Kılıç piecede vardır burada yok.Sizin okuduğunuz seriyi ben takip etmiyorum sonuçta.Puhahahaha ne diyon yav şu an bile Roger'a denk 2 adam seride
Prime Wb en güçlü kişi Garp da Roger'a denk belki bir tık güçsüz olsun ama aynı ligde. Lastik kullanımını acilen bırakmalısınKılıç piecede vardır burada yok.Sizin okuduğunuz seriyi ben takip etmiyorum sonuçta.
Konu o değil, bahsimiz Mihawk'ın bir imparator kadar güçlü olmasıydı, Mihawk > Buggy ile kazandım, bunu kabul etmelisin. Yine de buna itiraz edeceğini bildiğimden şu an için üstelemeyeceğim. Hadi iyisin, insaflı tarafıma geldin.Buggy'den küçük çar mı var OP de ön planda olan karakterler arasında?
Fakat Mihawk ondan bile laf yemedi mi yav?
Amiralcilere özenip patlamaya mı karar verdin dostum? Öyleyse güzel listeDüzelttim.
Yav şimdi kk seviyesi dedik diye rogerla eşit mi oluyor? Onu Mihawk'ı Buggy ile Vista ile eşit tutanların yaptığı aşağılamaya paralel olarak yüceltme olsun diye diyoruz. Millet buggyle kıyaslarken sorun yok, biz Rogerla kıyaslarken sorun oluyor, hadi ordan. Bu arada benim görüşüm Yonko seviyesi olmuştur her zaman, Shanks'tan güçlü veya eşittir. Kaido'yla da gayet dövüşür. Elin Kid'i, Law'ı, Zoro'su dövüşebiliyorken Mihawk da gayet dövüşür hatta kalıcı yara bile verebilir.Adamın nicki kaido yazdığı şey mihawk kk seviyesi yani kaidodan bile daha güçlü.Halbuki kaido mihawkı kaldırı indirir indirir kaldırır dayak manyağı yapar.Cidden çok değişik yorumlar görüyorum ya