Ben hep diyordum o da diyordur. Biz zaten aynı kişiyiz.. xdSen mi diyordun onu @Daredewill diyordu çalma adamın lafını
Sen de az mırın kırın etmedin bırak şimdi.Yıllardır Mihawk=amiral diyordum zaten de eski üçlünün kudretine bakarak amiral diyordum ben. :/ Daha fazlası çıkar mı? Çıkabilir. İmkansız diye bir şey yok.
Bir de mazi orada yan gel yat Osman misali duruyor diyor. Sanki 500 mesaj yazmış da mazisine bakacaz. Ortamlarda mazi orada duruyor dersin kim bilecek ahahha.Bu adam daha dün sümüklü Mihawk karikatürleri çizen biriydi ama bugün böyle diyor.Büyüksün be Mihawk işte gerçek kral...
Mırın kırın dediğin şeyi hâlâ diyorum la Şenks>Mihawk düşüncem değişmiş değil mesela. :/ Sen kendine bak asıl. Roger'la kıyaslayıp az mı tartıştın benimle zamanında zalım herifSen de az mırın kırın etmedin bırak şimdi.
wb roger denk ama Roger kk ona da bakarsanBu denkleme göre seri sonunda Luffy ve Zoro eşit seviye de oluyor. Tutma ihtimali yok gibi. Luffy Akainu'yu kolayca yenerse anca öyle mümkün olur.
O da değişir eyy Raiden o da değişir. Hatta Wano'da bu kadar patladıktan sonra peşinen değiştirsen senin için daha iyi olur. Bak yılların hukuku üzerine sana tavsiye veriyorum. Yoksa üzerine Momo salınmış Aramaki'ye dönersin benden demesiMırın kırın dediğin şeyi hâlâ diyorum la Şenks>Mihawk düşüncem değişmiş değil mesela. :/
Lanet Wano yüzünden süngüm düştü zaten özgüvenimi bitirdi lanet arc. Ne denilse liboş gibi olabilir diyorum artık.O da değişir eyy Raiden o da değişir. Hatta Wano'da bu kadar patladıktan sonra peşinen değiştirsen senin için daha iyi olur. Bak yılların hukuku üzerine sana tavsiye veriyorum. Yoksa üzerine Momo salınmış Aramaki'ye dönersin benden demesi
Hayatnının en güzel günleri o günler. Neden sana böyle bir kötülük yapsın @Densetsu no Samurai@Densetsu no Samurai
O değil de peki kendine de batırmayı düşünüyor musun çuvaldızı? Vanpiri Roger'la kıyaslayıp benimle tartıştığın günleri yaşanmamış gibi mi davranacağız yoksa?