Eyvallah.Bence kötü olan bir yanı yok. Çünkü aynı durum değil. Zoro seri başından beri bu adamı yenmek istiyor. Yakında sağ kol indirecek ve Mihawk'ın gösterdiklerine yakın bile değil henüz. Saka'nın Luffy için hedef olması ise intikam amaçlı. Onun gücünü aşmak istemiyor çünkü. Ya da Saka'yı geçmek ya da ondan güçlü olmak için uğraşmıyor da. Çok farklı olaylar oldukları çok açık. Zoro Mihawk'ı güç olarak geçmek isterken Saka Luffy için intikam alınması gereken kişi. Ayrıca kullandığımız "Hedef" kelimeleri arasında da fark var. Ben ulaşmak istediği, geçmek istediği kişi olarak kullanmışım. Seninkinde ise şöyle bir anlam var "Hedef belirlendi!".
Seriye bakınca 1 yılda KK olabilecek ilk 3 kişi: Akainu, Garp, MihawkSeviyesi bir kernara adam yalnız başına bu kadar güçlü, bir de tayfası olsaydı, Saka gibi bir yılda kk olurdu. Ama gözü yok, tok adam.
Garp 1 haftada olur. Mihawkda liderlik ve insanları etrafına toplama becerisi yok keke meke olmaz ondan. Dragon yaz sen üçeSeriye bakınca 1 yılda KK olabilecek ilk 3 kişi: Akainu, Garp, Mihawk
Dragon'u fazla tanımıyoruz diye yazmadım. Dragon hakkında düşüncelerim çok iyiydi ama Reverie'ye gençleri yollayıp kendi gitmemesi kötü oldu.Garp 1 haftada olur. Mihawkda liderlik ve insanları etrafına toplama becerisi yok keke meke olmaz ondan. Dragon yaz sen üçe
E amiraller bence sağ kollardan 1000 gömlek üstün adamlar değil. Sağ kollarla arasındaki fark açık olan Mihawk daha güçlü olmalı bence ama olmayabilir de. Sonuçta her amiral aynı değil. Ben de Sakazuki'nin yonkolara kafa tutabileceğini düşünüyorum (Kazanma ihtimali var mı emin değilim ).Eyvallah.
Yine de bu Mihawk'ı amiralden güçlü yapma zorunluluğu yaratmıyor. Ki bana göre Saka'nın falan İmparatorlardan çok aşağı kalır yanı yoktur.
Bu kadar güçlü olmasa da biraz zorlar bu karakteri[/ISPOILER]
Luffy serinin başından yonkou seviyesinde zaten shshs