Mifakta fikir adamı çıkabilir
Dünyayı gez,gör ve güçlen diyor.Bundan daha iyi bir fikir olabilir mi ?Mifakta fikir adamı çıkabilir
Roger üstü Fujitora altı.Shanks üstü Akainu altı
Sana yakışmadı,üstün körü okuyan biri böyle çıkarımlar yapar ama bazen detaylar ayrıntılarda gizlidir.*Buggy'i keseme
*Luffy'e paldür küldür saldırıp hiçbir şey yapama
*Wb'ye saldırıp 2. Komutanına takıl.
*Wb'nin sağ kolu, 5. Komutana seni tutsun diye emir versin :d
*Crocodile'dan ayar ye.
*Shanks İmparator, onunla denk adam Mihawk desinler; aralarındaki duelloların, Shanks imparator değilken yapıldığı ortaya çıksın
Kılıcın memleketi Wano'da illaki Mihawk'ın ismi geçer denilir bir tane anan yok.
Savaş boyunca anca Daz Bones tekle.. büyük iş :d
Tam komedi adam yav. İmparatormuş.. ?
Bırak üstün körüyü, okumamışki. Konuya girip saçma yorumlardan seçmece yapmış.Sana yakışmadı,üstün körü okuyan biri böyle çıkarımlar yapar ama bazen detaylar ayrıntılarda gizlidir.
Yine bir gün Tikveslim son kullanma tarihi geçmiş mesajlar atıyor...*Buggy'i keseme
*Luffy'e paldür küldür saldırıp hiçbir şey yapama
*Wb'ye saldırıp 2. Komutanına takıl.
*Wb'nin sağ kolu, 5. Komutana seni tutsun diye emir versin :d
*Crocodile'dan ayar ye.
*Shanks İmparator, onunla denk adam Mihawk desinler; aralarındaki duelloların, Shanks imparator değilken yapıldığı ortaya çıksın
Kılıcın memleketi Wano'da illaki Mihawk'ın ismi geçer denilir bir tane anan yok.
Savaş boyunca anca Daz Bones tekle.. büyük iş :d
Tam komedi adam yav. İmparatormuş.. ?
Olabilir tabi laf olsun diye kılıç sallıyordur adam hatta belki über bir kılıç ustası ama işin felsefesini yapıyordur, olabilir .Dünyayı gez,gör ve güçlen diyor.Bundan daha iyi bir fikir olabilir mi ?
Ben ikna oldum.
Etmene gerek yok yorumlar burada, sen yine de takıl kafana göre.Böyle yorumları görünce bir yere kayıt ediyorum. Zamanı gelince çok güleceğiz xd