9 kın bi kıstas değil nasıl resmedildikleri bi kıstas. ama normal senin için ya.... zoroda houshoku haki çıktığı için biraz gerginsin bu aralar anlıyorum.
Yani Mihawk > 27 kın demek istiyorsun.1 amiral>9 kın
Oh tam adamı gelmiş.Anlat bakalım Mihawk mfde Croco’dan nasıl korktu eheheheLan yine mi açtınız bunu...
@sensey topuklarından vurur valla benden demesiYani Mihawk > 27 kın demek istiyorsun.
Kurgu şu an yonko aleyhine işliyor, çünkü adamların bu arc düşmeleri gerekiyor. Luffy tekleyen Kaido ile Kinemon tekleyemeyen Kaido aynı kişi değil. Senaryo gerektirirse Sabo şekil yapar, gerektirmezse tek yer. Yarın öbür gün bizim tayfanın amiral tuttuğunu da görürüz diye düşünüyorum.Şu iki aptalı gördükten sonra diyorum ki karşılarına hangi amirali çıkarsan baya baya savaşır bunlarla. Sonunda kaybedebilir, en nihayetinde iki imparatorun savaşından da bir galip çıkar, bu durum kaybedenin o kulvarda olmadığını göstermez. Diyeceğim amiral yonkou arasında belirgin bir seviye farkı olmadığını düşünüyorum artık.
Eskiden derdim, Sabo'yu imparator karşısında hayal edebiliyor musunuz?! Fuji üzerinden imparatora yürür, imparatorların daha güçlü olduğunu savunurdum ama öyle değilmiş. Sabo'yu Wano'ya getir, baya şekil yapar bunlara, arada çok bi fark olacağını düşünmüyorum.
Böyle geri vites yaptı.Oh tam adamı gelmiş.Anlat bakalım Mihawk mfde Croco’dan nasıl korktu ehehehe
Kral, bunlar kopyala yapıştırmı yapıyorsun, yorum da dahil.Böyle geri vites yaptı.
Okamalar ve Daz gelince kes fakat Croc gelince R'ye tak. Sonra sende konuş böyle...
Güzelliğinden etkilenmiştir.Yürüyor sanmasın diye bırakmıştır Croco’yu. Bu sayfada İvankov simgesel anlatıma dahil.Böyle geri vites yaptı.
Okamalar ve Daz gelince kes fakat Croc gelince R'ye tak. Sonra sende konuş böyle...