Konuyu bir yıl önce açmıştım, o zamandan beridir kimse girip bakmamış.Bu kadar erken beklemiyordum, en azından Mihawk ile ilgili bir kaç bir şey öğreniriz öyle açılır diye düşünüyordum, iyi oldu bu.
Konuyu bir yıl önce açmıştım, o zamandan beridir kimse girip bakmamış.Bu kadar erken beklemiyordum, en azından Mihawk ile ilgili bir kaç bir şey öğreniriz öyle açılır diye düşünüyordum, iyi oldu bu.
Kendimi kınıyorum.Konuyu bir yıl önce açmıştım, o zamandan beridir kimse girip bakmamış.
Smoker 1 yıl önce açmış da haberimiz yokmuş bizi uyutmuş resmenNe ? Gözlerim beni yanıltıyor mu Bunu hak edecek ne yaptık.Hangi dağda kurt öldü ?
Sandıkların başından ayrılmışlar. :S @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Siyah Ateş @Dracule Mihawk Olmadı bu davaya yakışmadı.Konuyu bir yıl önce açmıştım, o zamandan beridir kimse girip bakmamış.
Sana da bilerek söylemedim. Bana o kadar lafını yaptın, kendin bile bakmamışsın tekrardan.Kendimi kınıyorum.
Sen de vur.Sandıkların başından ayrılmışlar. :S @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Siyah Ateş @Dracule Mihawk Olmadı bu davaya yakışmadı.
Artık ne kadar umudu kesmişsek.Sana da bilerek söylemedim. Bana o kadar lafını yaptın, kendin bile bakmamışsın tekrardan.
Sende 1 yıl önce yazmayarak ayrılmış sayılırsın.Sandıkların başından ayrılmışlar. :S @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Siyah Ateş @Dracule Mihawk Olmadı bu davaya yakışmadı.
@Roronoa ZoroSandıkların başından ayrılmışlar. :S @Densetsu no Samurai @RedTeroR @Siyah Ateş @Dracule Mihawk Olmadı bu davaya yakışmadı.