Nereden anladın acaba ''yanlışlıkla'' attığını çok merak ediyorum. Yani şu yorum bile komikte neyse... Luffy karşısında kendini tutmayacağını söyledi, ve o da kendini tutmadığının kanıtı, şayet o Luffy'ye gelse, Luffy ölmüştü. Tekrarlıyorum, bunu anlayamamak hakkaten zor bir şey.
Tanımadığın kişilerle lanlı lunlu konuşmamanı tavsiye ederim.
Ayrıca ''sallamaktan'' kastın nedir ? Anlamamazlıktan gelmek zor bir şey dedim, bunu sallamak olarak algılıyorsan o senin bileceğin iş, ben sallarsam daha beter sallarım, bu şekilde değil, zaten sallama işini yapmanın yeri de bu forum değil.
Evet ya, dediğimden hakkaten onu anladığın için tebrik ediyorum. Mihawk aşırı fiziksel olarak güçlü çıkmayacak dedim ve sen bunu ''fiziksel olarak güçsüz'' olarak algıladın, şimdi ben sana ne diyeyim ? Algılamada sıkıntın var desem bunu sallamak olarak mı alırsın ? Heralde öyle alırsın, o sebeple sana bir şey demiyorum, ve diyorum ki dediklerimi lütfen iyi oku ki böyle argümanlarla bana gelme.
Dediğimi tekrar buraya yazıyorum ki belki bu sefer anlarsın.
''Mihawk'ın çok özel bir fiziksel kuvveti, Haki seviyesi, hızı olmayacak, çok özel kılıç yeteneği olacak''
Zoro B.Haki ile nerede gövde gösterisi yaptı bana bir açıkla bakalım. Bu adam kendi ağzı ile dediki senin Haki'n benim Haki'mden güçlü ise beni yenersin, Pica'nın Haki'si daha güçlü değilmiş, o sebeple Zoro, çıplak elleriyle dövüşen Pica'yı kesti. Bu B.Haki ile gövde gösterisi yapmak mı oluyor ?
Pica'nın ne seviyede olduğu bile belli değilken, yendiği doğru dürüst bir adam yokken, bu adamı kesmek nasıl B.Haki ile gövde gösterisi oluyor ?
Vergo'yu kesen Law, ki Vergo hem Doflamingo, hem Caesar tarafından güçlü bir Haki'ye sahip olduğu söylenmiş, üstüne Smoker'ı yenmiş ve Sanji'nin bacağını çatlatmış birisinin Haki'sini aşan Law, ne gösterisi yapmış oluyor ? Aynı Law'ın gücünün Dof'a yetmediğini ve Zoro'nun kaptanı olan Luffy'nin Haki'sinin Dof'ye yettiğini hesaba katarsak burada kimler B.Haki ile gövde gösterisi yapmış oluyor ?
Dof Jozu'yu durdurdu, Atmos'u oyuncak gibi oynattı, bunlar Mihawk'ın yaptıklarından üstte şeylerdi zaten. Bu örnekle gelmek başlı başına bir hata.
Slash atmak fiziksel güç mü gerektiriyor, yoksa kılıç tekniği mi gerektiriyor ? Burgess'e, Jozu'ya, Garp'a kılıç verelim, bakalım fiziksel güçleri ile Slash atabilecekler mi... Bence atamazlar, sence ?